InfoPont Ajánló Magazin
BalatonGasztro

Balaton Wine&Gourmet – Grandiózus gasztróünnep Veszprémben

Illatok, ízek, élmények a Veszprémvölgy árnyas, nyárvégi ligetének fái között: 2022 szeptember 29. – október 2. között rendezik a régió valaha volt legnagyobb gasztronómiai eseményét, a Balaton Wine&Gourmet-t.

A Veszprémvölgy egyedülálló környezetében négy napon át tartó a minőségi ételeknek és italoknak szentelt ünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A közönségprogramok mellett szakmai workshopok, mesterkurzusok, valamint két vendégország, Japán és Spanyolország kulináris különlegességei várják az idelátogatókat.

A hiánypótló és hagyományteremtő céllal induló gasztro ünnepen a régió legjobb és legizgalmasabb éttermei, valamint borászatai jelennek meg, hogy megmutassák sokszínűségüket a hazai és külföldi ínyenceknek.

Kiemelkedve a hagyományos gasztronómiai fesztiválok közül, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa által támogatott Balaton Wine&Gourmet a gazdag közönségprogramok – nagyszínpadi látványbemutatók, vezetett kóstolók és minőségi kiállítók – mellett szakmai programokat, hazai és külföldi szakemberek, Michelin csillagos séfek, valamint meghívott szakértők közreműködésével tartott workshopokat, mesterkurzusokat is kínál, amelyek az étel-ital kultúrán túlmutató, ahhoz tágabban kapcsolódó témákat is elemeznek.

www.bwg.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Nemzetközi Sajt-és Túrófesztivál

InfoPont

Ne feledd: hétvégén jön a 27. Budapest Borfesztivál!

InfoPont

A Telekom bemutatja: Az első Podcast Fesztivál Zamárdiban a STRANDon!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben