InfoPont Ajánló Magazin
BalatonSzórakozó

Bala-Ball Buborékfoci- A focizás legújabb formája

Kapható vagy a legújabb őrültségekre? Te is azt hitted, hogy a jó öreg labdarúgás már nem tartogat semmiféle újdonságot számodra? Kapaszkodj meg, hiszen a buborékfoci egyre nagyobb népszerűségnek örvend!

A focizás egy egészen új, forradalmasított formáját ismerheted meg, amennyiben belekóstolsz a buborékfoci világába! Az élvezetes labdarúgás szabályai ugyanazok, mint a tradicionális focizásé, a változás csupán annyi, hogy a játékosok egy műanyag, felfújható „buborékban” játszanak, mely lábukat szabadon hagyva egészen a térdükig ér. Az új őrület már csak azért is csupa móka és kacagás, mert itt a pályán fel kell löknünk a másikat, hogy megszerezzük a labdát és kapura találjunk. Képzeljük csak el, milyen szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa, hát még az, amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi!

 

Szerezd be Te is a saját buborékodat és indulhat a játék!

 

Bala-Ball Buborékfoci

balaball.balaton@gmail.com

+3630 8958436 / +3670 6746348

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Különleges programot keresel? – Fedezd fel Balatont!

Glück Viktória

Játssz velünk és nyaralj a SióCampingben!

Glück Viktória

Félig nem érdemes megélni a Balatont!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben