InfoPont Ajánló Magazin
BalatonKikapcsoló

A Badacsony Régió advent negyedik hétvégéjén is színes programokkal vár minden idelátogatót!

Hétvégén sem maradunk program nélkül, mutatjuk a lehetőségeket.

Advent a Folly Arborétumban – 2021.december 18. 11:00-17:00

Olyan vezetett túrát szerveznek, amelyen a hazai karácsonyok ikonikus növényeit mutatják be és míg a délelőtti kertlátogatáson tobozos ajándékok készülnek, addig a délutáni programon forró itallal fejeződhet be a túra.

Bővebben

Adventi túrasorozat Badacsonyban – Holdfénytúra a téli Badacsonyon – 2021.december 18. 14:45

Különleges alkonyi, esti túra a Badacsony tetején. A szakvezetéses túra során megismerkedhetsz a hegy minden titkával, közben macskabaglyok félelmetes hangja töri meg a csillagfényes est csendjét. A Kisfaludy-kilátóból páratlan látvány fogad: a Hold ezüsthidat feszít ki a Balaton víztükrére, másik irányban pedig a Káli-medence falvainak gyöngyfüzér-szerűen fénylő csodáiban gyönyörködhetsz.
Irodalmi est a Drágakő Badacsonyban – Juhász Anna – 2021.december 18. 17:30-20:00

Juhász Anna — Irodalmi Szalon | Újbuda Kulturális nagykövete | New York Kávéház | Várkert Irodalom | Pura Poesia | Kortársaság | PIM — lesz a vendége Badacsonyban, az Istvándy Borműhelynek. A Drágakő-Badacsony könyvklub révén Pataki Ági- Nyitottan a világra című könyvéről fognak többek közt beszélgetni.

Bővebben

Adventi Bornegyed IV. – 2021.december 18-19.

Badacsony és az ilyenkor is nyitva tartó, fényfüzérekkel feldíszített Bornegyed borlelőhelyei, vendéglátóhelyei és üzletei, karácsonyi ízek és zenék várják a látogatókat. Hangolódj náluk az ünnepre! Korzózz a negyedben, szerezd meg a karácsonyfa alá valót és kóstold meg a badacsonyi advent ízeit!
Még több program a Badacsony Régióban itt található: https://www.badacsony.com/kereses-esemeny/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Indiai Íz- és Egészségfesztivál – Gasztronómia, Egészség, Tudatosság

InfoPont

Egy szappannyi természet: Zöld Szépség Vasárnap az Anker’tben!

InfoPont

Indul a nyár a borvidéken!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben