InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó ad otthont a GenerationZ fesztiválnak

Idén szeptember 27-28-án kerül megrendezésre a GenerationZ fesztivál, ahol két napon keresztül hazai és nemzetközi sztárok szórakoztatják a közönséget. A fellépők között megtalálható a bohócmaszkos Moriones, a sima dallamairól ismert Benisso X Hepi, a friss és energikus Lil Frakk, valamint az erőteljes vokáljáról híres BSW is. A szervezők a látogatók kényelmét szem előtt tartva arra kérik a résztvevőket, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek a rendezvényre.

Idén fellép Moriones, aki egyedi hangzásával és bohócmaszkos előadásával villámgyorsan népszerűvé vált. Zseniális virtuozitással keveri a különböző műfajokat.

Benisso X Hepi is a fellépők között lesz, a sima dallamaikról és ritmikus ütemeikről ismertek, amelyek mindenkit táncra késztetnek, emiatt igazi fesztiválkedvencek.

Lil Frakk egy diplomás rapper, bár a nyelvvizsgát még nem szerezte meg. Négy lemezzel a háta mögött, készül a fellépésére. Sokan újhullámos előadónak tartják, ikonikus „AJJAJ” adlibjével. Azt mondják, „energikusan lebilincselő” a zenéjük.

BSW a zeneipar egyik legnagyobb neve, erőteljes vokáljaikról és hatásos dalaikról ismertek. Emellett sokoldalú és kedvelt előadók. Így ők is a fesztivál fellépői között színesítik majd fesztivált.

Szerezd meg a jegyeidet akár már most!

A koncert időpontja: 2024. szeptember 27-28.
Helyszíne: Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó

Tekintettel arra, hogy a rendezvényre több ezer látogatót várunk, kérünk benneteket, hogy a zavartalan közlekedés biztosítása és a környezetünk védelme érdekében lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzetek.”- Green Stage Production.

Fotó: Green Stage Production

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben