Kiemelt tartalom
A Thália színház készenáll az újranyitásra
  • 2021. május 8.

Amennyiben a járványhelyzet kedvezően alakul és a hatályban lévő kormányrendeletek lehetővé teszik – az előírásoknak megfelelő védelmi intézkedések mellett –, az évad utolsó bemutatójaként tervezzük színpadra állítani az Álmomban megcsaltál című vígjátékot.

Az új Feydeau-Hennequin darab főszereplői:
Csőre Gábor, Gubás Gabi és Zayzon Zsolt.

A történet napjainkban játszódik a Francia Riviérán, ahol egy gondtalan boldogságban élő házaspár életébe csöppenünk bele. Angéle (Gubás Gabi), az első férje után milliomossá vált, rendkívül vonzó nő és Marc, a tévés híresség élete egészen álomszerű. Épp tengeri panorámás luxusvillájuk okosotthonná alakításának utolsó simításainál tartanak – hogy életük még tökéletesebbé válhasson –, amikor Angéle azt álmodja, hogy férje megcsalja…

Az előadás rendezője Kelemen József.

Május második felében visszatérhetnek a nagy francia kedvencek is – a hat éve sikeresen futó Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban, amiben tavaly vette át Schell Judit szerepét Mórocz Adrienn, és a Rövid a póráz Szinetár Dórával, akivel az előadás először lesz látható. És reményeink szerint újra színpadra kerülhet az Alul semmi, Szabó Győző, Nagy Viktor, Vida Péter és Pindroch Csaba főszereplésével.

A személyes színházi élmény pótolhatatlan.
Mi készen állunk az újranyitásra.
Reméljük, május 15-től ismét találkozhatunk!


Olvass bele a magazinunkba is:

Cimkék: