Trend
A Paloznaki Jazzpikniknek saját fesztiválillata is van
  • 2021. július 29.

Paloznak. Egyet jelent a minőségi szórakozással, a fantasztikus zenei választékkal, az elbűvölő környezettel, isteni borokkal és különleges ételekkel. De nem csak ettől egyedi.

Az exkluzív helyszín védelméhez számos környezetvédelmi törekvéssel járulnak hozzá a szervezők. A zöld törekvések és a fenntartható fesztiválmegoldások új elemeként egy különleges illat fogja belengeni a fesztivál környezetét a Calvin Klein tiszta, vegán illattal, mely frissítőpontként is szolgál a forró fesztivál napok során.

A Jazzpiknik és a Calvin Klein együttműködésének gyümölcseként idén a Calvin Klein CK EVERYONE unisex illata lengi be a fesztivált, amelyet a frissítőponton lehet majd megismerni. Az illat alkotói – összhangban a Jazzpiknik alapítóinak missziójával – a kreációjukkal az egyéniség és az önkifejeződés szabadsága előtt tisztelegnek. Az ikonikus mester parfümőr, Alberto Morillas ihlete nyomán született Calvin Klein CK EVERYONE unisex illat, amely kristálytiszta frissességet áraszt, színtiszta és környezettudatos; ráadásul vegán és 79%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Az összetevők kiválasztása során Morillas nem foglalkozott a hagyományos gender megkötésekkel, az új illat ezt a nyitottságot és nonkomformitást tükrözi. Üvege és csomagolása is újrahasznosítható anyagok felhasználásával készült.

A CK EVERYONE a kristálytiszta üdeség, édes érzékiség ötvözete leheletnyi provokatív színezettel. 

Citrusos illat energizáló, felüdítő narancsolajjal, valamint kék tea és izzó cédrusfa alappal a gender semleges kompozíció érdekében.

“A CK EVERYONE lehetővé teszi, hogy az egyén 100%-ban önmaga lehessen. Az illat az új generáció eszményeit tükrözi” – vallja Alberto Morillas mester parfümőr, akinek nevéhez fűződik a népszerű eredeti CK ONE illat is.

Színtiszta és környezettudatos illatként a CK EVERYONE vegán illat és 79%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

A CK EVERYONE illatüvege és csomagolása újrahasznosítható anyagok felhasználásával készült, az illat tisztasága és egyszerűsége előtt tisztelegve. Az ultra-modern áttetsző üveg 10%-ban fogyasztói felhasználás után újrahasznosított anyagot tartalmaz és a pumpa, valamint az elasztikus rész eltávolítását követően újra hasznosítható. A kartondoboz pedig 30%-ban fogyasztói felhasználás után újrahasznosított anyagból készült.

A tiszta illat üzenetére erősít rá a minimalista, monokróm dizájn és tipográfia, a betűket szója alapú tintával vitték fel, ezzel is az illat autentikus, egyedi, gendersemleges jellegét hangsúlyozva.

A CK EVERYONE az ikonikus CALVIN KLEIN UNDERWEAR elasztikus pánt előtt tiszteleg, mely karkötőnek is tökéletes.

vegán  •  természetes eredetű összetevőket tartalmaz  •  természetes módon kinyert alkohol felhasználásával készült •  a csomagolás újrahasznosított anyagokat tartalmaz  •  újrahasznosítható csomagolás

Gyere és bulizz velünk ebben a csodás környezetben, fantasztikus zenékre!

Kiegészítő információk:

A korábbi évek hagyományát folytatva, a szelektív hulladékgyűjtésben idén is a Zöldövezet Társulás lesz a Jazzpiknik partnere. A fesztiválon a teljes hulladékmenedzsment környezettudatos szervezése, újrahasznosítása és a környezetbarát termékek alkalmazása is a Társulással közösen valósul meg.

A Jazzpiknik volt az első hazai rendezvények egyike, amely teljes egészében és kizárólag környezetbarát termékekkel dolgozott.

A rendezvény teljes területén szelektíven gyűjtik a szemetet, és erre ösztönzik a vendégeket is. A 2019-ben megrendezett 8. Jazzpiknik teljes hulladékának 60%-át újrahasznosították valamilyen formában, idén a fenti intézkedésekkel ezt még nagyobbra szeretnék növelni. Ezen a nyáron a CupRevolutionnel együttműködve a Jazzpiknik is átáll a repohár rendszerre, egy 10.000 darabos, limitált szériában megjelenő design pohárral feldobva. A repohár missziója az, hogy a fesztiválozók körében is erősítse a környezettudatosságot, felhívja a figyelmet a fogyasztói társadalom túltermelésére. A 9. Paloznaki Jazzpikniken is piknik-buszok és tuk-tukok várják a fesztiválozókat, hogy felelősen és autómentesen közlekedhessenek a balatoni falvak között.

Weboldal és fesztiváprogram: https://jazzpiknik.hu/

Olvass bele magazinunkba is:


InfoPont_Magazin_JÚL_2021_Lapozó