InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomTrend

KÖNYVneked – Májusi könyvajánlónk

Baráth Viktória: Egy év Rómában

Két megtört szív. Két reményvesztett lélek. Egy közös cél: megtalálni a boldogságot.

Leila Findley, a 33 éves írónő élete mélypontra kerül. A múltjában történt tragédiák hatására kialakult depresszióját alkohollal, gyógyszerekkel és egyéjszakás kalandokkal próbálja kezelni. Ezt azonban a kiadója nem nézi jól szemmel, így ultimátumot kap: vagy elutazik, hogy naplót írjon, amit végül könyvként kiadhatnak, vagy elveszíti a szerződését, az utolsó dolgot az életében, ami legalább egy kicsit boldoggá teszi. Nincs más választása, egy évre Rómába kell költöznie. Hogy könnyebben boldoguljon az idegen városban, segítséget kap Jonathan Raymond atya személyében. A férfi pontosan Leila ellentéte: mosolygós, jókedvű, életvidám, ezért az állandóan komor hangulatú lány eleinte elutasítóan bánik vele. Az atya pozitív hozzáállása azonban őt is megfertőzi. Szokatlan barátságuk egyre jobban elmélyül, amitől Leila úgy érzi, hogy a legmélyebb gödörből is létezhet kiút.

Képesek vagyunk megküzdeni a múltunk démonaival? Lehetünk még a tragédiáink ellenére is boldogok? Ránk találhat a szerelem azután, hogy már végleg letettünk róla?

 

Csabai Márk: Nem tündérmese

Miután Barabás Viktor átvészelte élete legnagyobb kalandját, kénytelen szembesülni a nem számolt következményekkel. Kísértik őt a múltjából a nők, az ígéretek és a tettei is. Az új kihívás még az alvilágban edzett Viktornak is komoly fejtörtét okoz. Társaival egy nemzetközi bűnüldöző szerv segítségére kell lennie, így újra egy kettős játszmában találja magát. Vajon végre sikerül magát tisztáznia, remélhetőleg véglegesen?

A szerepekben a káosz nagyobb, mint valaha, senkiről sem lehet tudni, hogy melyik csapatban játszik, így féligazságok mentén kell átszenvednie magát az útjába kerülő akadályokon. A kaland pikantériája, hogy az egyik exével, méghozzá legnagyobb szerelmével, a szép lábú Gabriellával kell együtt dolgoznia. A kérdés, hogy ez mennyire befolyásolja Viktor tisztánlátását a küldetése közben. Az érzelmek felelevenednek, és az országokat átívelő események során főhősünk az útjába kerülő nőkben keresi az élet pillanatnyi örömét, vigaszt, vagy éppen Gabriellát.

Csabai Márk első nagyregénye, az Egy csibész naplója alig hetekkel a megjelenése után máris kultuszkönyv lett.. Az író humora és történetszövése Rejtő Jenő írásait és Guy Ritchie filmjeit juttatja eszünkbe. Vigyázat! Igaz történetek alapján!

 

Álomgyár Kiadó

Infók, vásárlás:
www.alomgyar.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Karácsonyi KönyvNEKED

Glück Viktória

A hét egyik LEGje, ha buliról van szó: érkezik a Fővárosi Rapcirkusz!

InfoPont

Könyv NEKED!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben