Életmód
90 másodpercben még több erő: UFO 2 okos arcmaszk
  • 2020. augusztus 31.

Megérkezett az új turbó-maszk készülék a FOREO-tól!

-Teljes spektrumú LED fényterápia, testreszabható arcápolási rutin, továbbfejlesztett hiper-infúziós technológia –

Landolt az UFO 2, a hatékony, személyre szabott luxus-készülék, amellyel a turbó szépség már nem jövő, hanem jelen idő. A svéd beauty-tech cég, a FOREO úttörő innovációjával az okos-maszkolás új szintre lép 2020-ban.
A szivárványnál is több színt alkalmazó UFO 2 a 2018-ban debütált, díjnyertes UFO okos arcmaszk készülék továbbfejlesztett változata. Az UFO legújabb generációja teljes spektrumú LED-es fényterápiát, applikáción keresztül testreszabható bőrápolási kezeléseket és elődjéhez
képest 5x gyorsabban ható termoterápiát kínál.


A legkorszerűbb UFO 2 számos technológiát ötvöz, mindezt egy letisztult, elegáns külsővel, a finom és ragyogó arcbőrért, mindössze 90 másodperc alatt!

Az UFO 2 készülékbe épített technológiák:
● Teljes spektrumú LED fényterápia: A 8 színű LED fényterápia maximális energiát biztosít minden az UFO által aktivált maszk típushoz. Minden LED szín egyedi, jótékony hatással
rendelkezik, amelyek célzottan aktiválják az egyes maszkok összetevőit a hatékony és testreszabott kezelésekért.

● Lila LED – finomítja a ráncokat és elősegíti a ragyogást
● Fehér LED – feszesít a bőrt és csökkenti a puffadást
● Zöld LED – élénkíti a fakó arcszínt és kiegyenlíti a bőrtónust

● Narancs LED – revitalizálja és frissíti a bőrt
● Kék LED – csökkenti a bőrhibákat, felveszi a pattanásokat okozó baktériumok ellen a harcot
● Cyan LED- nyugtatja a stresszes bőrt
● Sárga LED – csökkenti a bőrpírt és enyhíti a bőrirritációt
● Piros LED – stimulálja a kollagén és elasztin termelést, csökkenti az öregedés jeleit
● Termoterápia (hőterápia): A gyengéd és szuper gyors termo-technológia azonnal felpuhítja a bőrt és felkészíti arra, hogy a maszk összetevői még mélyebbre juthassanak. Az első generációs készülékhez képest az UFO 2-ben található továbbfejlesztett technológia a hőt 5x gyorsabban juttatja a bőrbe 45°C-os, optimális hőmérsékleten.
● Krioterápia (hidegterápia): Az „azonnali fiatalító hatásáról” híres kriokezelés pillanatok alatt
lehűti a bőrt a feszesebb arckontúrért, miközben összehúzza a pórusokat és csökkenti a puffadást.
● T-Sonic pulzálások: Nyugtató arcmasszázs kezelést is élvezhetünk a készülékben. A percenkénti 10 000 pulzálás ellazít, megkönnyíti az összetevők felszívódását és növeli az UFO-maszk formulák hatékonyságát. A pulzálások ezen felül csökkentik az arcizmok feszülését és kisimítják a kisebb ráncokat.

Az UFO 2 kizárólag UFO Power Activate Maszkokkal párosítható, így egyesül a legmodernebb technológia a tápláló, természetes összetevőkkel a tökéletes otthoni SPA élményért. A FOREO nemrégiben piacra dobta a Farm To Face maszk kollekcióját olyan értékes alapanyagokkal, mint a hidratáló Bulgarian Rose, a tisztító Green Tea vagy a simító Acai Berry. Az otthoni luxus élmény még tovább fokozható az Intensive Caviar Fusion maszkkal, amely kaviárral és 24 karátos arannyal kínál dekadens anti-aging arckezelést.

happy wheels