InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomSzórakozó

6 dolog amit megtanulhattunk Mr.Bean-től

Talán nincs is nagyon olyan ember, aki ne hallott volna a népszerű brit sorozatról, melyben Mr.Bean (Rowan Atkinson) ügyetlen botlásai egybeforrtak a 20.századi angol humorral. A folyton-folyvást kellemetlen szituációkba kerülő Mr. Bean fantasztikus megjelenítése a mindannyiunkban jelen levő időtlen gyereknek. Így hát lássuk csak, mik is azok a praktikumok, csínyek, amiket elleshettünk a kopaszodó úriembertől!

1.) A szabadban ebédelnél, de nincsenek nálad vágóeszközök? Semmi vész! Szendvicset igenis lehet ollóval vágni és nem is akárhogy! (video részlet a bejegyzés alján!)

2.) Ha vendégségbe mész (Mr. Bean Nyaral, 2007) nagyon óvatosan kell megválogatnod az ajándékokat! Persze az sem árt, ha figyelsz a gender kérdésre, így ha egy doboz tojást veszel az anyukának, biztosan értékelni fogja, hogy legalább egy délutánra a konyhába űzöd. 🙂 Pubertáskorú lány is lakik az elszállásoló családnál? A Barbie baba bizonyára megteszi! A srácok meg ellesznek a kisautókkal!

3.) Boldog gyermekkorunk dolgaihoz igenis illik ragaszkodni! Nem is értjük, a felnőttek miért dobják sutba a régen oly nagyra tartott alvós macijukat! Hát nincs szívük ?!

4.) Attól még, mert szociálisan problematikus vagy, a barátaidnak nem kéne szilveszterkor átállítani az órát, csakhogy megszabaduljanak tőled… De Mr.Bean ezt is helyén kezeli!

5.) Attól még, mert felnőtt vagy, nyugodtan nézhetsz kiguvadt szemekkel azokra az emberekre, akiket legszívesebben levernél a teás bögréddel!

6.) Attól még, mert az autód lábmeghajtással működik és úgy néz ki, mint egy nagy tejes doboz, Te lehetsz a világ legmenőbb sofőrje!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben