InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKiemelt tartalomTrend

Tökéletes megjelenés a fesztiválon – így lehetséges!

A nyári fesztiválok gyakorlatilag a világ minden táján hódítanak már hosszú idők óta, ezzel párhuzamosan pedig a divat világa is elképesztően gyorsan reagál azok alakulására. Pontosan ezért nehéz nagyobb nyári bevételi forrást mondani a divatcégek számára, mint a kiadós fesztiválozás, ahol mindenki a legjobb formáját szeretné hozni – függetlenül a bikinitesttől -, a nők és férfiak is sokszor izgalmas szerelmeket és bulikat várnak a nyártól, pláne ha mindezt egy meglehetősen világszínvonalú line-upra alapozhatják, valamelyik nemzetközi Dj jóvoltából. Így bármennyire is szól a hőségről és a fürdőruhákról ez az időszak, a divat is legalább annyira meghatározó, mint az év bármely szakaszában.

Színek tengerében

Tudom és elhiszem, hogy a fehér egy fontos nyári szín a divatban, ugyanakkor ha valaki járt már egy napnál többet bármely fesztiválon, tisztában lehet azzal, hogy annak viselése ebben a kontextusban gyakorlatilag egyenlő az öngyilkossággal. Természetesen senki sem várja azt, hogy burkoljuk testünket 100 %-osan feketébe, de mindenképp érdemes olyan árnyalatú és anyagú ruhadarabokat választani, melyek könnyen tisztíthatóak és a nagy hőségben nem lesz feltűnő, ha épp izzadunk. Pontosan emiatt a szürke árnyalatú felsőket sem ajánlanám, hiszen mindennél jobban kiemeli és máris elvész a remek közérzet.

Csináld az ellenkezőjét!

A fesztiválok egyik nagy paradoxona, hogy miközben mindenki egyedi szeretne lenni, mindenki ugyanúgy fest. Virágkoszorúk, derékra kötött kockás ingek és farmer shortok. Természetesen nincs ezzel semmi baj, hiszen ha beolvadni szeretnénk a tömegbe, akkor tökéletes a csapásirány. Azonban az egyedi önkifejezés mesgyéjén haladva érdemes egy picit átgondolnunk, hogy miképp lehetünk a bulik koronázatlan királyai és a fesztivál legstílusosabb arcai.

Engedd el a cipő témát!

Ó, igen! Talán a legnehezebb kérdés, hogy mit húzzunk a lábunkra egy fesztiválra készülve, hiszen ha meleg van a por fogja belepni minden egyes pontját kedvenc lábbelinknek, ha esik, akkor viszont nagy valószínűséggel a sár és mocsok teszi magáévá azt. A tökéletes megoldás erre a fesztiválcipők beszerzése, melyekből a lehető legolcsóbb helyen is biztos találunk az aktuális összeállításunkhoz passzoló darabokat és még a lelkiismeretünk is tiszta, hiszen nem áldozzuk fel kedvenc cipőinket a parti hangulat oltárán.

Praktikum és rétegezés

A tudatosság valahol a réteges öltözködésnél kezdődik, hiszen nyár estéken nem ritka, hogy érezhetően hűvösebbre fordul az idő az este folyamán, így amit napközben még menő és divatos szettnek szántunk, estére leginkább egy didergő rémálommá válik, amelytől még a derekunkra kötött vékony kockás ing sem menthet meg. Egy szó, mint száz, gondolkodjunk előre, miközben elkezdjük összeállítani a lookokat, hiszen jobb mindenre felkészülni.

 

Csalár Bence   I   www.bencecsalar.com   I   www.studiocsalar.com

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Öltözködésünkben is lehetünk vegánok

Glück Viktória

Eleven Tavasz – Idén a környezetvédelem a fesztivál fókuszában

Glück Viktória

Programajánló: Élvezd a balatoni nyarat!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben