InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

3 kihagyhatatlan tavaszi program Budapesten

Fotó: pixabay.com

Húsvéti Fesztivál és Palacsinta Fesztivál
Corvin sétány április 5-16.

Fesztiválozó forgatag, sonka, tojás, kézműves termékek, kürtőskalácsok, buborék gofrik, churros, szalagos fánkok, túró fánkok és csokoládék várják a látogatókat Húsvét alkalmából. Ekkor tartják a Palacsinta Fesztivált is, ahol több mint 100 féle frissen sütött meleg palacsintával, forró italokkal, kürtőskalácsokkal, édességekkel, különleges csokoládékkal, buborék gofrival, makaronnal, fánkokkal és nagyszerű tavaszi hangulattal várják az édes ízek rajongóit.

KávéBár Bazár
Millenáris április 9-10.

A hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye a sorban a tizenkettedik KávéBár Bazár, melynek idén a Millenáris Park D csarnoka ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával 30 kiállító termékeit; kávékat, borokat, söröket, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket kóstolhatnak egész nap a standokon. A belépő mellé egy újrahasznosított Boomerang Cupshare kávéspohár is jár a korlátlan kóstolásokhoz, és BWT tisztított víz is ingyenesen rendelkezésre áll a hidratáláshoz.

Állatkerti élmények
április 13-ig

Életre szóló élmények az állatkertben kicsiknek és nagyoknak. A cápasuliban merüléses látványetetés, vezetett állatkerti séta melyen az érdeklődők megismerkedhetnek a műemlékekkel és az állatkert történetével, filmvetítések a Varázshegyen, denevér látványetetés, a Nagyszikla titka, rejtőzködő állatok a Parányi világoknál, állati helyszínelés a Felfedezők terén. A Margitszigeti Kisállatkertben kisállatkerti állatok bemutatója várja a látogatókat.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Titokzatos űrhajós Budapesten: kiderült, kit keresett – VIDEÓ

Glück Viktória

„Forradalom van, barátom, s így képzelheted, mennyire vagyok elememben!” – Rendhagyó tárlatvezetés a Petőfi Irodalmi Múzeumban

Glück Viktória

Nézőtér – Mit nézz meg, ha színházba mész

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben