InfoPont Ajánló Magazin
Szórakozó

2020-ban is lesznek koncertek a Balaton közepén

Idén már hónapokkal előre elfogyott az összes jegy a kompkoncertekre, de szerencsére a MOL Nagyon Balaton keretében többször is lehet majd jövőre a Balaton közepén koncertezni. 2020-ban már biztosan fellép a WOW Hungary kompokon a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás és a Follow The Flow, de további koncertek is várhatók. 

Hét évvel ezelőtt hívta életre a VOLT Produkció a MOL Nagyon Balaton programsorozatot, hogy segítsen a Balaton Régió megítélésének erősítésében és a turizmus fejlesztésében. A MOL Nagyon Balaton az elmúlt évek során egyfajta védjeggyé nőtte ki magát a térségben, ami a Balaton Régió programjainak minőségét biztosítja a látogatók számára.

A MOL Nagyon Balaton programsorozat kínálatában minden bizonnyal a kompkoncertek nyújtják a legkülönlegesebb élményt. A Balaton két partjáról, Tihanyból és Szántódról is elindul egy-egy komp, majd a naplementében a tó közepén összecsatlakoznak és kezdetét veheti a koncert. Az elmúlt évek során számos hazai kedvenc lépett már színpadra, csak hogy párat említsünk: Rúzsa Magdi, Majka, a Halott Pénz, a Tankcsapda vagy a  Quimby, de nemzetközi frontról a Stereo MC’s is tiszteletét tette már. A kompkoncertek nyújtotta élmény olyannyira népszerű, hogy most már évek óta teltházzal futnak ki a Bahart hajói. 2020-ban ismét lesz lehetőség átélni a balatoni koncertek nyújtotta élményt, hiszen már biztosan fellép június 19-én a Bagossy Brothers Company, szeptember 4-én Horváth Tamás, szeptember 5-én pedig a Follow the Flow, de további nevek is várhatók még a következő nyárra. Jegyek már kaphatók, tökéletes ajándék lehet a fa alá!

Az eddigi kompkoncertek sorrendben:

KOMP#1 – Csík zenekar & Kiss Tibi

KOMP#2 – HOBO

KOMP#3 – Vad Fruttik

KOMP#4 – Geszti

KOMP#5 – Szabó Balázs bandája

KOMP#6 – Kiscsillag

KOMP#7 – Stereo Mc’s

KOMP#8 – Családi komp az Alma zenekarral

KOMP#9 – Tankcsapda

KOMP#10 – Halott Pénz

KOMP#11 – Margaret Island

KOMP#12 – Ákos

Komp#13 – Punnany Massif

Komp#14 – Quimby

Komp#15 – Rúzsa Magdi

Komp#16 – Majka

További információ és jegyek: https://molnagyonbalaton.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Badacsonyban ezen a hétvégén sem fogsz unatkozni

Glück Viktória

Rekord nézőszámmal zárta tizenegyedik szezonját a Budapest Park

Glück Viktória

Tölts rá a nyárra! JÓGALIFEST NYEREMÉNYJÁTÉK

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben