Kiemelt tartalom
Wellhello interjú
  • 2019. június 5.

A Wellhello 2014-ben “született”. Tagjai a rap magyar fenegyereke, Fluor Tomi valamint az énekes-dalszerző, Diaz. A siker a “Rakpart” című dallal indult, és azóta is a fiúk az országlegnagyobb slágergyárosai közé tartoznak.
Úgy döntöttünk, kifaggatjuk a szülinaposokat..

Honnan indultatok?
Wellhello: 5 éve ezen a napon vittük a vonaton a stúdiót a Balatonra és megírtunk pár olyan dalt, mint az Apuveddmeg, a Sokszor volt már így vagy a Késő már…
Itt még nem sejtettük, hogy mekkorára nő a sztori. Már jó ideje ismertük egymást, az underground hip-hop közegben is gyakran összefutottunk, és egyszer aztán az Animal Cannibals raptáborában több időt is együtt töltöttünk. Nem volt kérdés, hogy egy ponton az életben majd szeretnénk együtt dolgozni és 5 évvel ezelőtt el is indultunk ezen az úton.

Az életben is barátok vagytok?
Wellhello: Igen, régóta sokat lógunk együtt a koncerteken, turnékon kívül is. Talán az a legszerencsésebb felállás, ha olyan emberekkel tudunk együtt dolgozni, akikkel a munkán kívül is jól kijövünk, mi pedig nagyon jó barátok lettünk az elmúlt időszak alatt.

Változott a stílusotok?
Wellhello: Persze, mindig mindenki változik idővel, így mi is. Azért igyekszünk hűek maradni önmagunkhoz, de természetesen a mi stílusunk is változik.
Az új Wellhello dalok nagyon változatosak lesznek, több mindent is kipróbáltunk a stúdiózás során, és lesz néhány érzelmesebb nótánk is.

Kik motiválnak?
Wellhello: Szeretjük a régi nagy legendákat, mint pl. Phil Collins vagy a mai nagy tehetségeket is, mint például Mac Miller vagy a LANY.

Van valami “jó” ügy, amiben részt vesztek?
Wellhello: A gyerekek sorsa mindig is nagyon fontos volt számunkra. Például a Retúrjegy című dalunk is az elveszett, eltűnt gyerekek ügyére volt hivatott felhívni a figyelmet. Ez azóta is fontos ügyünk.

Mik a terveitek?
Wellhello: Új dalokat írunk idén, és kevesebb koncertet vállalunk, hogy tudjunk egy kicsit töltődni, inspirálódni és a következő időszakra koncertrálni.

Melyik fesztiválon lesztek idén, mikor koncerteztek?
Wellhello: Az idei egy kiemelt év, hiszen összesen 20 koncertet vállalunk, amikre mind valami extrával készülünk. Ezek közül az első június 14-én a Budapest Parkban az Elvarázsolt koncertünk, és persze ott leszünk a VOLT Fesztiválon és a Balaton Soundon is.

A facebook oldalunkon nyomon tudjátok követni, merre visz minket a turnébusz a nyáron!
https://www.facebook.com/elnokok/
http://www.wellhello.hu/

happy wheels