Trend
WAMP – Vidd magaddal a nyarat!
  • 2017. június 14.

2017.06.18. 11.00-19.00, Erzsébet tér

A belépés ingyenes!

Nyáron nincs megállás, beindul az élet, városban vagy vízparton, esti beszélgetések alkalmával vagy kedvenc fesztiválodon, mindig stílusos lehetsz egy jól megválasztott kiegészítővel! A nyári melegben az egyedi design mellett természetesen a praktikum és kényelem is fontos szempont! Most vasárnap mindent megtaláltok az árnyas napernyők alatt a város legpezsgőbb pontján!

A Ducsai.Leather.Goods márka ez alkalommal a férfiaknak szóló kínálatot erősíti. A márkára jellemző különleges anyagtársítások a nyári szezonban egy különösen strapabíró vízlepergető és UV álló vászonnal egészülnek ki. Így a könnyed nyári viselethez is illeszkednek a bőrrel kombinált táskák. A letisztult, praktikus és stílusos férfi aktatáskákat 3 színvariációban tudjátok beszerezni. A női vásárlókat továbbra is a variálható FOLDED táskával várják, ráadásul most új színekből válogathattok.

Delka Bag új kollekciójában a felnőtt fazonokat elkészítették minibe is, hogy a legkisebbek is stílusosan indíthassák a nyarat.  Az új fazonok mellett a régi kedvelt modelleket pedig új színekbe öltöztették, melyet a pasztellszínek uralnak. Jól kombinálva a színeket vidám, barátságos igazi nyárias hangulatot sikerült elérni.  Az új fazonú táskák szabásánál, megmaradtak a tervezők a nagy részleteknél, egyszerű, de a maximumra törekedő szabásnál. Az idei kollekció kiegészült magas minőségű marhabőrből készült férfi táskákkal is!

2017 nyarán néhány hétvégén újra birtokba vehetik a budapestiek a Szabadság hidat! A Szabihíd projekt, egy olyan urbanisztikai, köztérfejlesztési kísérlet, ahol a 2016-os frenetikus, önszerveződő és spontán hídfoglalást megpróbálják a városi mindennapok részévé tenni. A CAMOU digitális printekkel ellátott vonalának középpontjában az idei nyáron a víz, vízpartok, azok élővilága, tengerek, a Balaton, a Duna és persze az elmaradhatatlan budapesti szcénák jelennek meg. Természetesen a Szabihíd se maradhatott le! Emellett a természetes alapanyagokra épülő szitázott kollekció is szerepet kap.

Júniusban a Hónap tervezője a Macondo textil

A kézzel készült tárgyaknak egészen különleges ereje, varázsa van. Az egyszeri és megismételhetetlen tárgyak alkotójuk energiáját, rezgését is hordozzák, s különlegesé tesznek bármilyen enteriőrt, vagy öltözéket. Szőnyegi Zsófia textiltervezőként diplomázott, s bár alkalmazott műfajban dolgozik, hiszen használati tárgyakat és divatkiegészítőket készít, minden egyes munkáját egyedi alkotásként, önálló kompozícióként definiálja. Fontos számára a termékek egyedisége és a munka közben kialakuló személyes viszonyulása az adott textilhez. A tervezés mellett workshopkat is tart, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az általa használt technikákkal, s saját kezűleg festett tárgyakat készíthetnek.

A teljes interjú itt olvasható.

A júniusi WAMP-okon ezúttal egy izgalmas kutatásban is részt tudtok venni. Góg Angélát (Goga Food Design) már sokan ismerhetik az Emlékek cukrászdája projekt kapcsán, amelyben több száz személyes történetből alkotta meg azt a süteménysort, melynek kóstolásakor visszaidéződnek gyermekkorunk meghatározó emlékei. Aktuális kutatásának középpontjában a vasárnapi ebéd áll, amelyhez mindkét júniusi WAMP-on gyűjti a történeteket, így bárki elmesélheti, hogy milyen érzés volt osztozkodni a legjobb falatokon vagy hogy milyen családi történetek hangzottak el a leveses tál fölött.

Találkozzunk június 18-án a belváros legpezsgőbb sétányán!

 

Bővebb információ: www.wamp.hu
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1205730479573645/

happy wheels