Trend
WAMP – Éld át a nyarat!
  • 2017. augusztus 11.

Tombol a kánikula, pezseg a város, a legforróbb nyári hónapban pedig két helyszínen – a belvárosi Erzsébet téren és a Sziget Fesztiválon – is találkozhattok a WAMP kiállítóival. Érdemes most beszerezni egy-két egyedi nyári darabot akár a vízpartra, akár egy forró belvárosi estére vagy a nyár legnagyobb fesztiváljára.

Új kiállítóként lesz a WAMP-on Bárdos Anna, márkája, a BA Design játékos betonékszereket készít, minimalista formákban és vidám színekben. A bringások egyik kedvenc táskamárkája, a BlindChic is ott lesz jól ismert uniszex hátizsákjaival, de a termékek között övtáska és méretes utazótáska is szerepel. Seres Edina divattervező kollekciója a fenntarthatóság szemléletmódját és a magas minőséget ötvözi, izgalmas ruháit újrahasznosított technikákkal készíti és nagyobb ruhagyárak kimaradt anyagaiból álmodja meg.
Az ország legnagyobb zenei fesztiváljának már több éve törzsvendége a WAMP, így idén augusztusban is húsz designer márka várja a divatra és designra fogékony fesztiválozókat a Hajógyári szigeten a Hello Wood alkotóközösség által készített színes faházakban a fesztivál minden napján!

További információ:
www.wamp.hu
https://www.facebook.com/wampdesignvasar/

Cimkék:
happy wheels