Életmód
WAMP Design vásár / Design Hét Budapest 2018
  • 2018. október 4.

Küldetésünk a Design

Bő 10 évvel ezelőtt a design többnyire ismeretlen terület volt Magyarországon a laikusok számára, a kreatív alkotóknak pedig kevés lehetőségük volt elindítani saját márkájukat.
A WAMP design vásár 2006-os megalapításával szerencsére ez sokat változott. Missziónk kettős, egyrészt célunk, hogy a designt közelebb hozzuk az emberekhez, akik így egyre jobban ismerik és kedvelik a hazai tervezők munkáit.  Felfedezik, hogy milyen termékekkel színesíthetik ruhatárukat vagy akár otthonukat és egyre inkább látják a különbséget a sokszor méltatlan körülmények között gyártott nagyipari termékek és a kézzel készült, kisszériás darabok között, valamint értékelik a személyes vásárlási élményt, a tervezővel való közvetlen kapcsolatot. Másrészt kedvező lehetőséget adunk a tervezőknek márkájuk elindításához illetve sikeres fenntartásához, folyamatos értékesítéshez.

A WAMP-nak több mint 10 éve küldetése a hazai design népszerűsítése és a tervezők közösségének erősítése. Az idei Design Hét Budapest 2018 programjaként a vásár elsősorban a designerek közötti együttműködésekre, közös kollekciókra,tervezőpárosokra és alkotócsoportokra fókuszál oktatási- és szakmai szervezetek bevonásával,kibővítve a kört V4 régiós tervezőkkel, ezáltal a magyar közönségnek még több újdonságot megmutatva, a külföldi tervezőknek pedig kiváló lehetőséget kínálva a külföldi értékesítés és kapcsolatépítés kipróbálására.


2018.10.21.   |   Millenáris B csarnok, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

Nyitva tartás: 10 – 18h

A belépő 500 Ft, amely teljes egészében levásárolható

happy wheels