InfoPont
WAMP DESIGN – a design vásár
  • 2018. augusztus 8.

DESIGN IN THE CITY /
LIMITÁLT SZÉRIÁS NYÁRI KOLLEKCIÓ A WAMP-TÓL

A WAMP design vásár ritkán rukkol elő saját termékekkel, de idén nyáron igazán vagány szettel jelentkeztek, melynek megalkotásában hazai tervezőkkel dolgoztak együtt. Ha valami igazán egyedi nyári szettre vágytok, akkor mindenképpen szerezzétek be a nyár legmenőbb WAMP-os kollekcióját
az Erzsébet téren! Sok-sok emlék és barátság, izgalmas felfedezések és meglepő élmények kötődnek a város legpezsgőbb sétányához, és most ezzelaz egyedi pólóval kifejezhetitek, hogy milyen jó a legkreatívabb közösség tagjának lenni!

 

WAMP • TIPTON EYEWORKS
LIMITÁLT SZÉRIÁS NAPSZEMÜVEGTOK

A mára nemzetközi hírnevet szerzett Tipton Eyeworks 1998-as indulása óta mára óriási hírnévnek örvend és termékei világszerte körülbelül 250 optikában megtalálhatók.

A jelenleg is futó Vinylize kollekció mellé mára már rengeteg tárgyat készítenek bakelit lemezből, így a szemüveggyártás mellett egy kreatív műhely is, ahol nap mint nap érdekesebbnél érdekesebb dolgok születnek. A tulajdonos, Zachary Milaskey  fontosnak tartja, hogy minden darabja kézzel készüljön, újrahasznosított anyagból és mindenképpen itthon Magyarországon. Ezt minden termékükön büszkén fel is tüntetik: Made in Hungary.

Rengeteg híresség vásárolt már tőlük az évek során: Michael Madsen, FloRida, Elton John, Quentin Tarantino, Dani Alves brazil focista és még sorolhatnánk.Most elkészült a WAMP-pal közös limitált szériás nyári kollekció is, amit csak a WAMP Design vásáron találtok meg!

A pólókat és Tipton Eyeworks szemüvegtokokat megtaláljátok a WAMP infó pultnál!


További információ: www.wamp.hu

facebook.com/wampdesignvasar

happy wheels