Kiemelt tartalom
Vonulj el a külvilág zajától!
  • 2017. október 26.

Ha már nem bírod a hétköznapok nyomasztó rohanását, kiszakadnál a város zajából, keress egy csendes, harmóniával telt kis „szigetet” a hajós-bajai borvidék szívében, ahol nyugodt pihenés, aktív sportolás, falusias ízek, történelmi pincefalu és kiváló borok várnak rád!

A Kalocsa és Baja között található festői szépségű Nemesnádudvaron bújik meg a jellegzetes, a sváb építészet minden elemét magában rejtő, de a modern kor igényeinek megfelelően átalakított régi parasztház, a Knáb Panzió.

A csendre és nyugalomra vágyók a borkóstolás és a borospincék felfedezése mellett, megismerkedhetnek a hagyományos falusi szürettel és néphagyományokkal, a pincesor épületei között pedig megtekinthetik a Bormúzeumot, valamint a faluközpontban a Falu- és Babamúzeumot, továbbá az 1736-ban épült római katolikus templomot is, melynek belső díszítése és freskói egyedülálló települési értéket képviselnek.

A panzió udvarából nyílik az 50 személy befogadó képességű közösségi terem, amely kiválóan alkalmas baráti találkozók, családi ünnepek, céges tréningek, üzleti találkozók, szakmai értekezletek és továbbképzések lebonyolítására is.

Knáb Panzió • 6345 Nemesnádudvar, Széchenyi u. 25. • Tel.: 79/478-466 •

E-mail: info@knabpanzio.hu • Web: www.knabpanzio.huwww.facebook.com/knabp

happy wheels