InfoPont
Több marad neked következő színházjegyedre!
  • 2019. november 20.

Igazi csemegével várja nézőit a Thália Színház, és az Infopont Magazin kuponjával az élmény csak fokozható!

Ha a novemberi magazinunkban található kupont felmutatod vagy online beírod a kódot, 15%-kal olcsóbban tudod most megvenni színházjegyedet, így több marad a következő színházjegyedre!

A kupon* Kamarás Iván két sikerdarabjának egyikére használható fel, amelyekről az alábbiakban tájékozódhatsz.

Novembertől Kamarás Iván formálja meg a hímsoviniszta férfit Robert Dubac A férfiagy – avagy nincs itt valami ellentmondás? című egyszemélyes vígjátékában. Decembertől pedig Schell Judit mellett lesz Johnny, Terrence McNally Ketten egyedül című New York-i duettjében.

Fotó: Thália színház

Iváné lesz tehát a feladat, hogy A férfiagyban magára öltse Székely Iván szerepét – felidézze nőkkel kapcsolatos emlékeit, tapasztalatait, és a gondolkodását formáló más hímsoviniszta férfiak bőrébe is belebújva elevenítsen meg a színpadon összesen hat különböző férfitípust. Decembertől a Ketten egyedülben megformálja a börtönviselt, sármos szakácsot, Johnny-t. Az eredeti darabot, amelyet Terrence McNally amerikai drámaíró jegyez, Frankie és Johnny a holdfényben címmel mutatták be Amerikában. A színpadi műből nagy sikerű hollywoodi filmváltozat is készült Al Pacinóval és Michelle Pfeifferrel a főszerepben, amelyet Krumplirózsa címmel láthatott a magyar közönség.

*A kupon a készlet erejéig, 2019. dec. 31-ig a Thália Színház Közönségszolgálati Irodájában (1065 Bp., Nagymező u. 19.) váltható be személyesen vagy érvényesíthető online vásárlásnál, kuponkód segítségével. A kupon egy tranzakcióra érvényes, legfeljebb 4 db jegy kedvezményes vásárlására jogosít. A kapon készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel össze nem vonható.

happy wheels