Kiemelt tartalom
Kapcsold ki a tévét, irány a Szolnoki Nyár!
  • 2018. június 7.

Kapcsolja ki a tévét és magát is, irány a fesztiválszezon! Három hónapon keresztül olyan szuper nyári szolnoki programokat garantálunk, melyeket nem érdemes kihagyni! Máris itt a júniusi kínálat…

Ahogyan azt Otto Lilienthal is mondta: „A repülő feltalálása semmiség. A felépítése már valami. A repülés: az minden.”

A Legendák a levegőben Repülőnap szervezői is a repülés szerelmesei, s ilyen gondolatok járhattak a fejükben, mikor életre keltették immáron több évvel ezelőtt a rendezvényt, mely az elmúlt évek alatt a hazai kisgépes repülés egyik legszínvonalasabb programjává vált.

Idén, június 09. és június 10. között a hazai polgári repülés szinte minden fontos alakja tiszteletét teszi a Szandai Repülőtéren, és nem ritka a honvédségi részvétel sem. Jöjjön el Ön is és tekintse meg a műrepülős, ejtőernyős és katonai bemutatókat, vagy a Tisza fővárosát madártávlatból egy csodálatos sétarepülés keretében!

A Tourinform Szolnok Iroda június 16-án kerékpártúrára invitálja a sportbarátokat. A gyermekek számára is könnyen teljesíthető, 30-35 km-es túra során a résztvevők betekintést nyerhetnek a környék turisztikai, szabadidős, rekreációs helyszíneibe, s szerencsés esetben lehetőség nyílik a kérészek násztáncának megcsodálására is.

A Tiszavirágzás kerékpártúrára várják mindazokat, kik szeretnek kerékpározni, szívesen töltik idejüket a természetben és szeretik a jó hangulatot.

www.szolnoktourinform.hu

Június 19. és június 23. között a Tiszavirág Fesztivál költözik be a város szívébe, a Tisza-parti sétány évszázados gesztenyefái közé, ahol többek között pálinka- és borgasztronómiai kiállítás, színházi előadások, kertmozi, élőzenei koncertek, kézműves vásár és gyermeksziget is teljesebbé teszi a kínálatot.

A fesztivál képes a legtöbb generációt megszólítani, egy asztalhoz ültetni tinédzsert és felnőttet, eközben pedig olyan értékeket ismertet meg mindenkivel, melyekre joggal lehetünk büszkék. Egy rendezvény, mely otthonunkká varázsolja a köztereket, barátokká változtatja az ismeretleneket, s közösséggé formálja az embereket.

www.tiszaviragfesztival.hu

happy wheels