Szórakozó
Színházzal, slammel, inspiráló beszélgetésekkel erősít a Telekom VOLT
  • 2019. június 5.

A Telekom VOLTon – a zene mellett – mindig fontos szerepet kaptak az olyan nappali programok is, melyek során a fesztiválozók „lejjebb áshattak a lelkük bugyraiban”, részesei lehettek ismert zenészekkel való beszélgetéseknek vagy éppen ismereteket szerezhettek a környezetvédelemről.

Ezúttal azonban minden eddiginél szélesebb kínálattal, a színházat és az irodalmat is felölelő nem zenei programsorral várnak mindenkit. Itt lesz – mások mellett – Hevesi Kriszta és Zacher Gábor, Csernus Imre, Fábry Sándor, Janklovics Péter, a Táp színház és bemutatkozik a Szépírók társasága is.

A Telekom VOLT Fesztivál idén igen erős lineuppal készül, hiszen kiemelt fesztivál koncertet ad a Black Eyed Peas, fellép a Cypress Hill, a Papa Roach, a Slipknot, visszatér Slash és a Parov Stelar, de itt ünnepli 30. születésnapját a Tankcsapda és jubileumi, 15 éves show-val készül a Halott Pénz is.

Ám nem csak a zene miatt érdemes elindulni a VOLT-ra, hiszen az esti koncertek mellett napközben is izgalmas előadások tucatja várja a fesztiválozókat: újszerű színházi darabok, érdekes emberek, inspiráló témák és ezekhez kapcsolódó hírességek társaságában. A buliból felébredve pedig Detox Jógával frissítik a fesztiválozókat.

Újabb nappali programhelyszínnel is bővül a fesztivál, ahol például Fábry Sándor 80 nap alatt a Föld körül című műsorával támadja meg a nevető izmokat. A Highlights of Hungary minden évben összegyűjti az adott év leginspirálóbb történeteit,  példaértékű teljesítményeit.

A délutáni beszélgetések során 2018 legmotiválóbb történeteit ismerhetjük meg. A lélekhez, önismerethez, társadalmunk mindennapi problémáihoz kerülhetünk közelebb a beszélgetések során. Szó lesz az önbecsülés szerepéről a párkapcsolatokban, a Mindset beszélgetésén pedig a lehetőségek illúziójának korát járják körbe.

happy wheels