Kiemelt tartalom
Szilveszteri ruhatippek a Springfieldtől
  • 2017. december 27.

Ha már túl vagyunk a karácsonyfa díszítésén, megettük az összes bejglit és mindenkinek megtaláltuk a tökéletes ajándékot, ideje újabb kihívással szembenéznünk: mit csinálunk, – és ami még fontosabb – mit veszünk fel szilveszterkor? Felejtsük el a parókákat, az álszemüveget és a többi retro kiegészítőt – a Springfield most segít nekünk kiválasztani a tökéletes szettet, így már csak a jó hangulatról kell gondoskodnunk.

Valami virágos…

Ki mondta, hogy télen nincs helye a virágos ruháknak? Ezek az egyszerű, mégis kifinomult darabok nem csak rendkívül nőiesek is, de nagyon trendik a szezonban. Egy vastag harisnyával tökéletes választás lehet egy kényelmes, laza virágmintás ruha. Ha egy kicsit vagányabb összhatást szeretnénk, válasszunk hozzá fekete bőrdzsekit.

Valami csillogós…

Az új év köszöntésekor ne csak a tűzjátékok ragyogjanak, hanem mi is: bátran vegyünk fel csillogós, a megszokottnál kihívóbb elemeket. A szettünket könnyedén feldobhatjuk olyan ragyogó darabokkal, mint a Springfield kővel kirakott táskája, vagy a vagány, ezüst bokacsizmája. Ezekben biztosan mi leszünk majd a táncparkett királynői!

 

 

Valami kényelmes…
Az év leghosszabb éjszakáján nem árt arról gondoskodnunk, hogy biztosan jól érezzük magunkat a ruhadarabjainkban. Felejtsük el a tűsarkúkat – hiszen ebben már egy óra után kellemetlenül fogjuk érezni magunkat, éjfél után pedig szívünk szerint mezítláb járnánk a várost. Válasszunk egy kényelmes, közepes magasságú bokacsizmát, így nem csak könnyen átvészelhetjük az estét, de egyben csinosak is maradunk.

 

 


Tippek pasiknak

Férfiként szilveszterkor válassz olyan klasszikus darabokat, amelyek egyszerre kényelmesek is: például apró mintás inget vagy kötött pulóvert, kombinálva egy vászonnadrággal. Ha pedig az utcán szeretnéd nézni a tűzjátékot, javasoljuk hozzá a sötét árnyalatú szövetkabátot vagy egy fekete, bélelt dzsekit.

happy wheels