InfoPont
Programturizmus szeptemberi ajánlója
  • 2018. szeptember 10.

Kanizsai Bor-és Dödölle Fesztivál
2018. 09. 7-8.
Wine and Dödölle-Festival in Kanizsa

15. alkalommal kerül megrendezésre a Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál, amely során a hagyományos zalai népi ételt, a dödöllét igyekszünk népszerűsíteni. A kétnapos rendezvény ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat. Jöjjön el Ön is Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét!

8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér és környéke

 


 

Dunakeszi Feszt
2018. 09. 14-15.
Festival of Dunakeszi

Nyolcadszor is Dunakeszi Feszt! 2018. szeptember 14-től 17-ig Dunakeszi ismét odateszi, hiszen sor kerül a város legnépszerűbb rendezvényére, a Dunakeszi Fesztre!

2120 Dunakeszi, Katonadomb

 


 

Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál Gyöngyös
2018. 09. 14-16.
Grape Harvest Days and White Wine Festival
Gyöngyös

A bor és a kultúra igaz kapcsolatát ápolva ismét megrendezésre kerül Gyöngyös Fő terén a Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál. A látogatók megkóstolhatják a Mátrai Borvidék illatos, könnyed borait a fő téri pavilonsoron, miközben színvonalas szórakoztató, kulturális és folklór programok zajlanak. Lesz kézműves kirakodóvásár, gulyásfőző verseny, szüreti felvonulás, népi iparművészeti vásár, minőségi borok árusítása a Fő téri borpavilonokban, csemegeszőlő- és mustárusítás, gyermekjátékok és kulturális programok mindenkinek!

3200 Gyöngyös, Fő tér

 


 

Vecsési KáposztaFeszt
2018. 09. 22-23.
Cabbage Festival in Vecsés

Hagyomány, Gasztronómia, Kultúra – ez jellemzi a XVIII. Vecsési Káposztafesztivált is! Káposztás ételek, savanyúságok, koncertek, felvonulás… minden a káposzta jegyében!

2220 Vecsés (több helyszínen)

 


 

Őrségi Tökfesztivál
2018. 09. 28-30.
Őrség Pumpkin Festival 

A Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai, valamint a legnagyobb gasztro- turisztikai rendezvénye – idén is Tökfesztivál!

9941 Őriszentpéter, Szalafő, Magyarszombatfa, Nagyrákos

 

Még több jó program: www.programturizmus.hu

Cimkék:
happy wheels