InfoPont
Programturizmus – augusztusi programok
  • 2018. augusztus 8.

Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál
International American CarFestival
2018. 07. 12-15.

Benzingőzzel átitatott tömény Amerika, gumifüsttel tarkított, felejthetetlen pillanatok, több mint 1500 amerikai autó a 30-as évektől napjainkig, a legizmosabb, legdögösebb verdák, bikavadító programok és persze hajnalig tartó rock and roll bulik! Légy részese Magyarország legnagyobb amerikai autós bulijának!

2900 Komárom, Duna-part 1.


 

Hírös Hét Fesztivál Kecskemét
Hírös  Week Festival in Kecskemét
2018. 08. 19-26.

Kecskemét és az ország egyik legrégebbi és leghíresebb fesztiváljának a 84. éve megrendezésre kerülő Hírös Hét Fesztivál programjaként kerül lebonyolításra Kecskemét Város főterén a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás. Ezen a nagyszabású rendezvényen a térség 22 településéről több mint 200 kiállító terményeit ismerhetik meg, 45 kézműves munkájába tehetnek betekintést vendégeink.

6000 Kecskemét, Fő tér


 

Országos Csokoládé Fesztivál Szerencs
Chocolate Festival in Szerencs
2018. 08. 24-26.

11. alkalommal várja az országhatáron innen és azon túlról érkező vendégeket, kiállítókat Szerencsre az Országos Csokoládé Fesztivál. Péntek délutántól vasárnap estig változatos kulturális programok, nyereményjátékok, sportversenyek, édesség-bemutatók és -kóstolók, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok, csokoládé kalandpark, vásári forgatag és még sok-sok édes meglepetés kínál felhőtlen szórakozást gyerekeknek és felnőtteknek!

3900 Szerencs, Várkert


 

Győri Bor, Borlovag-és Gasztronómiai Fesztivál
Wine Days and Gastro Festival in Győr
2018. 08. 23-26.

A Győri Bornapok izgalmas programjaival, Magyarország legfinomabb boraival, kellemes zenével és baráti beszélgetésekkel búcsúztatjuk a nyarat városunkban. Győr belvárosa, utcái hangulatos kisvendéglőkké, borozókká alakulnak át, fesztiváli hangulatot teremtve immár tizenegyedik alkalommal. A Győri Bornapok azonban nem csak az ízek világába kalauzolja el a látogatókat, hiszen a négy nap bővelkedik kulturális programokban is.

9022 Győr, Dunakapu tér

happy wheels