Utazó
Programturizmus
  • 2019. június 5.

Szentjánosbogár tánc az Alcsúti Arborétumban, éjszakai fényjáték

06.10-25.

Szentivánéj környékén egyedi természeti jelenség a szentjánosbogár tánc, így csodálatos élményben lehet részük mindazoknak, akik június második felében ellátogatnak az Alcsúti Arborétumba, és megfigyelik a Szentjánosbogarak rajzását.


Utcazenészek Versenye  – Eger

06.14-18.

Képzeljünk el egy lüktető, bulizó mediterrán várost és már meg is kaptuk Egert, az Utcazenész fesztivál ideje alatt. Az a zenész nyeri a fődíjat, aki a produkciójával a legtöbb lájk érmét gyűjti be az utcai járókelőktől.


MAPEI Tour de Zalakaros – Országúti maraton

06.21-23.

Az országúti maratonon   Zalakarosról indulva, kis forgalmú utakon kalandozunk a zalai vidék legszebb tájain, a táv 137 km.  A magyar és külföldi kerékpárosok részére versenyzési, túrázási, maratonozási lehetőség biztosítása, a kerékpáros sport népszerűsítése. Azokat is várjuk, akik soha nem vettek még részt kerékpáros rendezvényen indulóként, az esemény nem profiknak szól!


Zsolnay Fényfesztivál  – Pécs

06.27-30.

Magyarország egyik legizgalmasabb, de minden bizonnyal leglátványosabb fesztiváljára készül újra Pécs városa! Világszínvonalú háromdimenziós fényfestéssel, újcirkuszi és utcaművészeti kavalkáddal várja a látogatókat. Esténként szemet gyönyörködtető, lélekemelő látványosságok változtatják meg belvárost.


Víz, Zene, Virág Fesztivál  -Tata

06.28-30.

Kiemelt figyelmet fordítunk a kulturált környezetre és a családi szórakoztatásra: Minden generációnak kínálunk programokat a legkisebbektől az idősebbekig.`Virág bemutatók, evezősprogramok, koncertek! Gyere, és hozd a családod is!


Őrségi Vásár  – Őriszentpéter

06.28-30.

Több évtizedes múltra visszatekintő hagyományos kézműves kirakodóvásár az Őrségi Vásár az Őrség szívében.. A programok fókuszában az őrségi kézműves hagyományok bemutatása áll, rendkívül gazdag kulturális programmal ötvözve. Látogassatok el a messzi földön híres vásárba!

happy wheels