Gasztro
Portum, a portugál gasztronómia megtestesítője
  • 2017. október 26.

Te is régóta keresed a megfelelő helyet, ahol a tengeri fogásoké a főszerep? Nem hátrálsz meg egy fekete kagyló, új-kaledóniai kék rák, homár, osztriga vagy éppen tintahal láttán? Ha mindezekre hevesen bólogatsz, akkor a Corvin Sétány frissen nyílt étterme lehet az új törzshelyed!

A Portumba való megérkezéskor barátságos, hívogató belső tér vár minket: kényelmes kanapék, nagy üvegfalak, kedves hangulat és nem utolsó sorban friss ételek. A berendezés modern és letisztult, a fa elemek rusztikus jegyeinek köszönhetően a természet közelségét érezhetjük akár egy kikötőbe ahogy az név is adja, visz az egyébként indusztriális stílusú étterem.

Ha pedig éppen nem tengeri herkentyűkre éhezel, házi készítésű tésztákat és ízletes húsételeket kóstolhatsz meg. Személyes kedvencünk a tanyasi csirke supreme spenóttal, melynek amilyen színes a tálalása, olyan színes az ízvilága is! Az a la carte tálakon felül ebédmenüt is felszolgál az étterem, ahol a hetente változó étlapon a magyaros és külföldi konyhák fogásai egyaránt helyet kapnak.

A hetente megújuló bussiness Lunch Menüt hétfőtől péntekig 11:30-tól 14:00-ig kóstolhatjátok meg.

Tengeri ínyencségek, elegancia és home feeling..egy szóval: Portum.

PORTUM

Budapest, Corvin sétány 2.

+36 1 615 4355

www.portumrestaurant.com

happy wheels