Kiemelt tartalom
A nagy szeptemberi divatPIKNIK
  • 2018. szeptember 10.

Lehet, hogy vége a nyárnak, lehet, hogy kezdenek hűvösebbek lenni a nappalok és az is lehet, hogy ilyenkor már nem annyira szokás sortban és egy laza topban a fűben üldögélni, de ki mondta, hogy itt az ideje bezárkózni a négy fal közé? Indulj neki az őszi trendeknek, szerezd be a legszuperebb darabokat és piknikezz a kellemesen melengető szeptemberi napsütésben – a bezárkózást pedig halaszd télre!

 

A mintás szoknya

Vedd csak elő, mert éppen itt az ideje a laza, hatalmas és nagyon figyelemfelkető szoknyáknak! Ezt a darabot például már büszkén viselheted az őszies színei miatt.

 

Csíkos szoknya – Reserved, 5 995 HUF


 

Őszi cipő

Szeptemberben még pont annyi szabadidős tevékenységgel leszel leterhelve, hogy érdemes egy átmeneti és kényelmes cipőt választanod – őszies, akár sárgás színben!

 

Nike Air Max – PLAYERSROOM 57 999 HUF


Steppelt táska

Itt az ideje eltenni a nyári szatyrokat és beújítani egy kellemesen őszies színű, steppelt táskát – később is imádni fogod, amikor hűvösebb lesz az idő és már kabátot kell hordani!

 

Vállszíjas steppelt táska – Reserved, 9 995 HUF


Virágos telefontok

Ne csak magadra gondolj, ha az őszi váltásról van szó – csomagold új ‘bőrbe’ a telefonodat is! Ha már túlélte szegény a fesztiválszezont, megérdemel egy ilyen gyönyörű tokot…

 

Virágos mobiltelefontok – Bershka, 1 995 HUF


Kényelmes pulcsi

Bizony, van, hogy estére már csípős lesz az idő és nem elég a blúz, amit délelőtt felvettél – mindig legyen nálad egy vidám, őszies és elképesztően kényelmes pulcsi az esti hazautakhoz vagy a teraszon való üldögélésekhez!

 

Kötött pulóver – H&M, 3 990 HUF


Feltűnő bizsuk

Ki mondta, hogy a fesztiválszezon végével vége a feltűnő kiegészítők fénykorának is? Szerezz be egy pár elegáns és gyönyörű fülbevalót és viseld az ősz színeivel, főleg kötött holmikkal!

 

Karikafülbevaló – Bershka, 1995 HUF

happy wheels