A kinti sütögetés mindig nagyon izgalmas része a kertipartiknak, de ha belegondolunk, hogy eddig milyen különleges alapanyagokat dobtunk rá a grillre, talán nem a dinnye az első gondolatunk – pedig jobban működik, mint gondolnánk! A görögdinnye mostantól ne „csak” smoothiek, fagyik, gyümölcssaláták és koktélok összetevői között szerepeljen: könnyű köretként, húsok mellé is bátran tálaljuk!
Hozzávalók:
Háromszög alakúra vágott dinnyeszeletek
Kókuszolaj/extraszűz olívaolaj
Só, bors
Aprított vöröshagyma
Feta sajt
Lime citrom
Elkészítés:
Enyhén olajozd be a dinnyeszeletek mindkét oldalát, majd sózd-borsozd és tegyél rá aprított vöröshagymát! Süsd 5 percig oldalanként a grillen, és ha kész, szórj rá egy kis morzsolt fetát, majd bolondítsd meg pár csepp lime-lével… Grillhúsok, sajtok,
de akár vegán fogások mellé is isteni!
Olvass bele legújabb magazinunkba!