InfoPont Ajánló Magazin
GasztroInfoPontKiemelt tartalom

Mit grillezünk a hétvégén? – Görögdinnyét!

A kinti sütögetés mindig nagyon izgalmas része a kertipartiknak, de ha belegondolunk, hogy eddig milyen különleges alapanyagokat dobtunk rá a grillre, talán nem a dinnye az első gondolatunk – pedig jobban működik, mint gondolnánk! A görögdinnye mostantól ne „csak” smoothiek, fagyik, gyümölcssaláták és koktélok összetevői között szerepeljen: könnyű köretként, húsok mellé is bátran tálaljuk!

Hozzávalók: 

Háromszög alakúra vágott dinnyeszeletek

Kókuszolaj/extraszűz olívaolaj

Só, bors

Aprított vöröshagyma

Feta sajt

Lime citrom

Elkészítés:

Enyhén olajozd be a dinnyeszeletek mindkét oldalát, majd sózd-borsozd és tegyél rá aprított vöröshagymát! Süsd 5 percig oldalanként a grillen, és ha kész, szórj rá egy kis morzsolt fetát, majd bolondítsd meg pár csepp lime-lével… Grillhúsok, sajtok,
de akár vegán fogások mellé is isteni!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Magyar találmányok ihlették a koktélokat – Ismét Live on the Terrace a Duna-korzón

InfoPont

3+1 tipp a mesés hangulatú grillpartikhoz

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben