Kiemelt tartalom
Megérkezett a nyár a Springfieldbe – válogass Te is!
  • 2018. április 30.

Megérkezett a Springfield nyári kollekciója

Már csak egy hónap és kezdődik a nyár, így itt az idő felkészülni a napsütéses sétákra, nyaralásokra és fesztiválokra!

A Springfield legújabb kollekcióját a mexikói hangulatú elemek inspirálták: főszerepben az élénk, színes hímzések, pom-pomok, csíkok és fodrok. A lágy esésű, fehér és kék anyagok, sárgával, rózsaszínnel vagy zölddel hangsúlyos kontrasztot alkotnak – ezzel is a forró nyári napok hangulatát tükrözve. Ha pedig dzsekik és sortok rajongói vagyunk, akkor a farmerrel nem lőhetünk mellé, hiszen tökéletesen passzolnak ezekhez a színes darabokhoz.

 

Ha a klasszikus, elegánsabb öltözékről van szó, a Springfield nyáron a lenge anyagú szettekre esküszik. Kiemelt szerepet kapnak pirosas tónusú, deréknál kivágott overallok és csíkos ruhák, amelyek nem csak nagyon divatosak, de a kialakításnak köszönhetően optikailag előnyösen nyújtják az alakot. Ha inkább a kétrészes darabokat szeretjük, válasszunk egyszínű vagy csíkos, könnyed nadrágot, hozzá pedig bézses tónusú, hímzett vagy fodros blúzt.

 

Idén nyáron a Springfield férfi kollekciójának központjában a pasztell színek állnak. Az egyszerű csíkozás és a lenge anyagok nagyon jól passzolnak az ingekhez, amelyek a kollekció legfontosabb elemeit képzik. A laza szövet rövidnadrágokat hordhatjuk elegánsabb ingekkel vagy rövid ujjú pólóval is – mindkét opció kitűnő választás lehet, menjünk akár szabadtéri bulira vagy csak egy kis délutáni kikapcsolódásra.

Az idei nyár a könnyed természetesség jegyében telik, nyers színekkel és mintás darabokkal – ezek mind az irodában és a hétvégén is remek választások. A Springfield munkahelyi kollekciójában a kék színt állítja középpontba, gesztenyebarna vagy a szürke árnyalatokkal kombinálva.  Elegáns és lezser hatás eléréséhez olyan darabok viselését javasoljuk, mint a vászonnadrág és a kötött pólóingek. Vegyünk fel hozzá tornacipőt, vagy slip ont – a Springfield idén a cipőkhöz különleges spanyol eszpartófüvet használt.

 

A SPRINGFIELDRŐL

A Springfieldnek 804 üzlethelysége és 51 eladási pontja van összesen 69 országban. A divatszektorban vezető vállalkozáshoz, a  Cortefiel Csoporthoz tartozik, amely 2081 áruházzal képviseli magát 86 országban, négy márkájával: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield és Women´secret.

www.myspringfield.com

www.facebook.com/Springfield

http://twitter.com/springfieldmw

http://instagram.com/springfieldmw

www.youtube.com/canalspf

 

happy wheels