Trend
Legyen különleges az OKTÓBER!
  • 2017. október 27.

 

Exkluzív esszencia

A Giorgio Armani stílus egyet jelent az eleganciával és exkluzivitással, mely a professzionális vonalvezetésen és az elbűvölő formákban tükröződik, kiemelt figyelmet szentelve a részleteknek. A kiváló minőség a szintén egyedülálló anyagokban keresendő, az értékállóság pedig az örök stílusban. Egy Armani (nap)szemüveg mindig több, mint a divat iránti addikció, sokkal inkább hitvallás, s szavazat a stílus mellett.

Mit keres a tavasz az őszben?

A kis finom lelkű, puha tavasz cukorka színeivel és éledező bátorságával odáig jutott, hogy nem elégszik meg a neki szánt 3 hónappal. Bátran kért bebocsátást az idei őszbe, hogy simogató színvilága meglágyítsa a kicsit zömökebb s távolságtartóbb, hűvösebb évszakot. Bátran viseld a színes darabjaidat most is, nem kell száműznöd őket téli álomra, hiszen remekül fognak működni a sötétebb tónusú darabokkal is!

Egy kis csipet pikantéria

A hűvös évszakokban nem olyan könnyű szexinek maradni, az ember csak pakolja magára a rétegeket, hogy nehogy jéggé dermedjen odakint. A Calzedonia október elején ünnepelte az egyik legnagyobb nemzetközi trendkedvencet, a neccharisnyát, amit egészen egyedivé tudtunk varázsolni a különböző kiegészítőknek köszönhetően. A kis hálós huncut most is feldobhatja az egyszerű outfitedet: ha fázós vagy, nyugodtan vegyél alá testszínű harisnyát, vagy válassz sűrű szövésű darabot!

Abszolút limitált!

A Chloé ikonikus illata 10. születésnapját ünnepli, mely alkalomból egy új, limitált illattal lepi meg az illat szerelmeseit. Ezt az új illatot, az eredeti illat megalkotója, Michael Almairac komponálta. Gazdag, fás, virágos textúrájú illata nem csak az Eau de Parfum Chloé felismerhető parfümje: ez egy sokkal kifinomultabb változat. A damaszkuszi rózsa intenzitása és mélysége, mely már az eredeti illatban is jelen volt, itt most sokkal erőteljesebb, és a Grasse-ból származó százlevelű rózsával keveredik. Míg a vanília teljesen körüllengi kerek, bársonyos árnyalatait, egy csipetnyi pacsuli adja a karakterét. A Chloé ikonikus illat még rabul ejtőbb, mint valaha.

Chloé Absolu de Parfum Eau de Parfum 50ml: 27 990Ft

Irány Miami!

A legújabb trendek szerint megálmodott, kozmopolita hangulatú, 2017-es őszi/téli basic melltartó kollekció, melynek minden egyes darabja egy-egy világváros nevét viseli, ezúttal a színekkel és stílussal teli Miamiba visz bennünket. Az őszi/téli szezonban is visszatérő, újraálmodott MIAMI melltartót ismét a Tezenis nagykövete, a legendás énekes sztár, Rita Ora mutatja be. A merevítős balkonett stílus újdonság ebben a szezonban – ezek a darabok szuper push-up kosárral rendelkeznek, amelyek egy mérettel nagyobb hatást biztosítanak.

I Love (szív) Moschino

Az igazi, klasszikus hótaposók már régóta reneszánszukat élik, sokan akkor is viselik, amikor hónak még sehol sincs nyoma. Azon kívül, hogy meleg, kényelmes, a feliratos, élénk színű darabok igazán fel tudják dobni a sokszor szürkés-barnás-feketés őszi szetteket. Sportosan laza kiegészítők illenek mellé, olyanok, amiktől az egész look olyan friss, nagyon XXI. századi lesz.

Femme fatale

Ugye, hogy milyen elbűvölő ez az igazi, harapós piros szövetkabát? Letisztult vonalvezetés, végre sehol egy felesleges flinc-flanc, hanem hozzuk az ezeréves szabályt: a kevesebb több. Képzeld csak el magas sarkúval: ugye, hogy mennyire tekintélyt parancsoló? Bakanccsal vagy tornacipővel? Kétség sem fér hozzá, hogy úgy is megállja a helyét: szárnyaljon bátran a képzeleted, ha rámarkolsz egy ilyen darabra!

happy wheels