Kiemelt tartalom
Nyerd meg a Kilincscica és az ovi csodálatos világát velünk!
  • 2018. november 25.

Ki ne ismerné Kilincscicát, rendes nevén Kilincsmacskát? Minden kisgyermek kabalái között rejtőzik egy, aki csak arra vár, hogy eljöjjön az éjszaka, amikor a gazdája álomra hajtja a fejét, ő pedig elindulhasson a nagyvilágba, ahol ezer kaland vár rá. Ilyen a mi főhősünk is, aki egy belvárosi lakásban várja elgémberedett lábakkal, mikor alszik el szerető gazdája, Dodika. Csendben fülel, vár…. és amikor már hallja a háziak mély szuszogását, az ablakon keresztül távozva vígan és füttyentve hívja össze a ház és a környék cicáit, kutyáit, hogy aztán egész éjszaka tartó kalandokba keveredjenek.

Legjobb barátja Mió és Wuff a házból, de szívesen barátkozik az éjszaka során életre kelt egyéb játékokkal is. Minden éjjel új kalandok várnak! Hol a padlásra belopózva autóversenyeznek az ott pihenő játékokkal, hol a szomszédos kerület macskáival mérik össze erejüket. Kalandjaiktól hangos a pesti utca, az ott lakók pedig nem értik, miért olyan álmosak kedvenceik egész nap.

Ebben a kötetben a főhősök kalandjait követhetjük végig az óvodába érkezéstől az első konfliktuson át annak megoldásáig.

Szerző: Szabados Melinda
Rajzolta: Aros Éva
Megjelenés: 2018.11.05.
Ára: 2400 Ft
Terjedelem: 32 oldal

Szeretnél megnyerni egyet a két könyvből, amit kisorsolunk? Akkor nincs más dolgod, mint velünk játszani!

Mit kell ehhez tenned?

1.) Dobj egy lájkot a Facebook-oldalunkra!

2.) Nyilvánosan oszd meg a játék bejegyzését!

3.) Írd meg a játék alatt kommentben, kinek szeretnéd megnyerni a Kilincscica és az ovi csodálatos világát!

Sorsolás: 2018. 12. 05. szerda, 20:00

 

happy wheels