Kiemelt tartalom
Kezdd Te is a Tháliában az évet!
  • 2019. január 3.

Ketten egyedül
New York. Frankie felszolgáló, Johnny szakács. Először kinézték egymást az étteremben.
Azután szeretkeztek. Eddig csodálatos, de rá kéne jönni, hogyan tovább… A darabból készült a Krumpirózsa című híres film Al Pacinóval és Michelle Pfeifferrel a főszerepben. A felszolgálót és szakácsot, Schell Judit és Csányi Sándor személyesítik meg. A nagysikerűCsak szex és más semmi (2005) című mozival népszerűvé vált páros a Ketten egyedülben új helyzetbe kerül, egy párkapcsolat kezdetén láthatók a színpadon.
A darab rendezője Goda Krisztina, aki a Csak szex és más semmit is jegyzi.
Jegyvásárlás: https://bit.ly/2CmZ4A7
Premierajándék
Február 12-én nemcsak egy remek színházi élményre, a Premierajándék című előadásra és utána kulisszajárásra várjuk az érdeklődőket a Thália Színház. Az Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című, varázslatosan humoros és szívmelengető művéből készült produkció díszletét most közelről, a Thália Nagyszínpadáról is szemügyre vehetik. A rövid kulisszatúrán a darab szereplői közül Mr. Dumby – Vida Péter – és az előadás ifjú szerelmespárja: Lady és Lord Windermere – Tóth Eszter és Bán Bálint – kalauzolja majd az érdeklődőket. A Thália Színház Premierajándék című darabja a nézők szeme láttára jut el az asztalra tett példánytól a tapsig. Csak Önöknek, csak ma este: kizárólag a legmulatságosabb pillanatok és a legigazabb érzelmek!
A színészek eljátsszák Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát. És a teljes próbafolyamatot. És önmagukat. És egymást. Mindent, amin Ön nevet, és amin ők nevetnek – és ami a jelen lévő rendezőt, Csányi Sándort ihleti és bolondítja.
Jegyvásárlás: https://bit.ly/2EFPhHG
Szereplők: Tóth Eszter, Bán Bálint, Szamosi Zsófia, Mózes András, Szabó Erika,
Tamási Zoltán, Vida Péter, Domokos László és Csányi Sándor.
Az előadás rendezője Csányi Sándor.
Bolha a fülbe
December 15-én mutattuk be Georges Feydeau: Bolha a fülbe című darabját. Raymonde Chandebise (Gubás Gabi) úgy érzi, hogy férje (Szervét Tibor) – aki egy köztiszteletben álló cégvezető – megcsalja, mivel egy ideje nem tesz eleget otthon hitvesi kötelességeinek. A gyanú alapján, amit egy-két félreértett nyom is alátámasztani látszik, bizonyosságot akar szerezni.
A nyomok a Hotel Numerába, egy kétes hírű garniszállóba vezetnek, ahol az ember – nem is hinné – lépten-nyomon ismerősökbe botlik…
Jegyvásárlás: https://bit.ly/2GrXCAM
happy wheels