InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

Hétvégén brunch a Fügekertben? Adom!

A brunch szó egész gyorsan meghonosodott a magyar köznyelvben. Úton-útfélen hallhatjuk a kifejezést, amely a breakfast és a lunch összevonásából keletkezett és a délelőtt közepén elköltött bőséges reggeli és könnyed ebéd között van félúton.
A Fügekert Bed and Wine Zánkán nagyszerű alkalmat kínál arra, hogy a brunch élvezetét átéljük és megszeressük, hiszen hétvégenként tárt kapukkal várja az éhes látogatókat.

A terülj-terülj asztalkám Fügekert módra tele van helyi kézműves finomságokkal, sajtokkal, felvágottakkal, lekvárokkal, friss péksüteményekkel, juice-okkal, spanyol kézműves kávéval. Kizárólag helyi alapanyagokat használnak, van bruschetta házi bazsalikom pestóval, kecskesajttal, ami zánkai bazsalikomból készül, melyet a Gyógynövényvölgyből vásárolnak, vagy grillezett kecskesajt, ami Szentantalfáról érkezik.

Jó étvégyat! Jó brunch-ot!

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Your Best Brunch – Reggelizz úgy mint egy király

Zalai Mariann

Sercli, avagy irodalmi brunch a Fügekertben

InfoPont

Pazar gasztronómia, családias környezetben – ez a Fügekert-Bed&Wine!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben