Kiemelt tartalom
Davines Naturaltech Replumping  HAJFELTÖLTŐ KEZELÉS hialuronsavval  
  • 2018. október 4.

Az egyedülálló hajfeltöltő, hajvastagító kezelés kitűnő megoldás vékonyszálú, vagy dehidratált hajakra.

A hatóanyagokban található hialuronsav benntartja a haj szerkezetében a bejuttatott víz molekulákat, azokat csak fokozatosan engedi távozni, így a hajat vastagítja, hosszantartó hidratáltságot biztosít, míg a szilvakivonat és egyéb természetes összetevők testes, selymes hajállagot kölcsönöznek. Vegan, parabén- és szulfátmentes összetevők magas természetesanyag-tartalommal.   A kezelést és az utókezelő termékeket keresd a kiemelt davines szalonokban, illetve honlapunkon  www.davines.hu.

 

KIPRÓBÁLTAM

A nyár végével úgy éreztem, hogy kicsit élettelené, kezelhetetlenné vált a hajam. Mindig nyitottan próbálok ki olyan megoldásokat ahol természetes anyagokkal gondoskodnak a hajam egészségéről. Örömmel hallottam, hogy a Replumping hajfeltöltőkezelés egyik fő összetevője az hialuronsav, a többi növényi összetétel mellett.

 

 

TAPASZTALATAIM

Energiabomba a hajszállaknak!

A kezelés után nem csak fényesebb, hanem sokkal életeltelibb, vastagabb lett a hajam szerkezete. Számomra a legnagyobb pozitívum: beszárítás és hajvasalás nélkül is szuper volumene és tartása lett a hajamnak!

Anna


A kezelést biztosította:

In Place Budapest         III.ker Pacsirtamező utca 20.

 

Cimkék:
happy wheels