Balaton
Csekkold a teljes képet: a legszebb 360°-os kilátások a Balaton körül!
  • 2018. június 8.

Laposa Borbirtok

A Badacsony oldalában elterülő Laposa családi vállalkozás kétségkívül a térség legszebb kilátásával csábítja a látogatókat. A birtok teraszáról lélegzetelállító kép tárul elénk: olyan, mintha légi felvételen szemlélnénk a Balaton egész, délnyugati felét. Balaton rajongóknak igazi must have program ide ellátogatni!

www.bazaltbor.hu

Márga Bisztró

A csopaki bisztró étterem megadja az étkezések módját! A kilátás itt is már-már sokkolóan gyönyörű: a Balaton északi felét innen tökéletesen be lehet látni. Az exkluzív élmények és falatok kedvelőinek ez a panoráma lehet a kegyelemdöfés: a Tihanyi-félszigetet, Szántódot, Zamárdit és többek között Siófokot is madártávlatból szemlélheted!

www.margabisztro.hu

Fonyódi Várhegy kilátó

Badacsony, Szigliget, Szent György-hegy, Keszthelyi-hegység, Balatonmáriafürdő, Tihanyi-félsziget és Balatonfenyves – többek között ez a kilátás vár ránk, amennyiben felmászunk a fonyódi Várhegy kilátóba. A tanösvénnyel és igazi erdei-hegyi túrával megspékelt helyszín igazi magaslesként szolgál, de nem elhanyagolható a kilátás akkor sem, ha a meredek, felfelé vezető ösvényen oldalra pillantunk. Csak imádni lehet!

www.fonyodert.hu/kilatok

Szigligeti Vár

A balatoni körképek királynője! Itt fontos megemlítenünk, hogy a látványhoz nagyban hozzáad a régióban fellelhető páratlan szépségű természeti képződmény és a török hódoltság idejéről fennmaradt várrom is. Teljesen mindegy, melyik irányba vágyunk, egy biztos: innen elláthatunk a Balaton legdélibb pontjáig és szemrevételezhetjük a magyar tenger kanyarulatát. Mit is mondhatnánk? Lebilincselő!

www.szigligeti-var.hu

Zenit Hotel Balaton

A szépséges Vonyarcvashegyen ugyanúgy észbontó látványban lehet részed, amennyiben ellátogatsz a négycsillagos szállodába. A borhotelként (Bock Bisztro Balaton) is szolgáló helyszínen nem csupán a térség legszínvonalasabb szolgáltatásait próbálhatod ki, de kitekinthetsz a szobád ablakából, medencéből vagy éppen a gasztró teraszról!

www.hotelzenit.hu

happy wheels