Életmód
The Circle Chronicles – Vadonatúj hajpakolás
  • 2018. március 8.

Vadonatúj hajpakolás rendszert fejlesztett ki a prémium hajápolási termékeket gyártó Davines. A márka világszinten élen jár a fenntartható, magas arányban természetes alapanyagokat tartalmazó, professzionális (azaz kizárólag hajszalonokban használt) hajápoló termékek fejlesztésében. A minden szempontból innovációnak tekinthető hajápoló család teljesen új oldalról közelíti meg azt az általános kérdést, hogy mire is van szüksége a hajunknak.

A fő irányelv az életmód, ami napjaink talán legtöbbet emlegetett témája – felgyorsult világunkban egyre többen keressük az egyensúlyt a kezelésekre fordított idő és a  hatékony megoldások között, hogy élményekre, családra, barátokra és magunkra is maradjon időnk, de a hajunk közben tökéletesen ápolt legyen. Az eddig megszokott hajproblémák és kétes öndiagnózisok helyett ezért most különböző életmódok mentén kialakult helyzetekre nyújt megoldást a Davines új hajpakolás rendszere.

Ha mindig sietsz vagy épp sűrű hét elé nézel, ha sokat utazol, szennyezett nagyvárosban élsz, vagy csak méregteleníteni szeretnéd a hajad és a fejbőröd; ha szereted az éjszakai életet, vagy épp szélsőséges időjárásnak (alacsony hőmérséklet, UV-sugárzás, kiszáradás) van kitéve a hajad; ha bulira vagy egy fontos alkalomra készülsz, ha a legjobb formádat kell hoznod; ha imádsz sportolni, pláne úszni, vagy ha gyakran hőkezeled, illetve sok kémiai eljárásnak veted alá a hajad (mint például szőkítés, tartós egyenesítés vagy hullámosítás), akkor nem kérdés, hogy a Davines neked való!

Ezekre a speciális esetekre azonnali és intenzív megoldásokat nyújtanak a Circle Chronicles család 5 különböző, rendkívüli minőségű hajpakolásai, különleges, természetes összetevőkkel. A hajápolásban világújdonságnak számító MULTIMASKING rendszer lehetővé teszi, hogy egy kezelés alkalmával a teljes hajhossz és a fejbőr különböző kezeléseket kaphasson. Szilikon-, parabén- és mesterséges szinezéktől mentes termékek, 100%-ban természetes agyagok használatával. Pakolástól függően 3 perc és 10 perc közötti hatóidőkkel számolhatunk.

A környzettudatosság és a biodiverzitás úttörőjeként ismertté vált márka megint olyan fejlesztéssel állt elő, ami inspirálja a professzionális fodrászipart, de legfőképp kényelmes, egyszerűen alkalmazható, tökéletes megoldásokat ad minden élethelyzetre, ráadásul bio alapanyagokkal.

www.davines.hu

happy wheels