InfoPont
Buli Neked
  • 2019. június 5.

Lupa Tó

06.08.
Budakalász

Hosszú volt a tél? Messze még a nyaralás?
Itt az ideje,hogy felpezsdíts a véred! Kihagynád a tömött medencéket? Hát tarts velünk a szezon első igazi Beach Partyjára- a Lupára! Mire vágysz? Napozásra, netán koktélra? A strand lángossal és sörrel a megszokott, de a frissen sült grill ételek és koktélok épp oly menők, mint amilyenek mi leszünk, akik Partybusszal érkezünk!
Chill out muzsikáról Dj Skorpioh és #Gulee gondoskodik.

After the long winter, the summer and the party season finally arrived! Let us to introduce you to the first true Beach Party of the season – Lupa! Everything you need: Sunbathing, cocktail, beer, tasty barbecue dishes, party bus & Chill out music by Dj Skorpioh and #Gulee.

 


Nigel Stately

06.15.
Raqpart

A deep house és a nu-disco magyarországi helytartója az idei nyáron sem megy el szó és zene nélkül a Raqpart mellett. Nigel Stately a „DEEP Like The Ocean” buli keretein belül jön, lát és biztosra vesszük, hogy győz is. Az idei első epizód június 15-én szombaton akkorát fog szólni, hogy a Lánchídon még az oroszlán is magához tér, tehát mielőbb véssétek be az időpontot a naptáratokba és csekkoljatok be az eseménybe.

Let’s join to Nigel Stately and the DEEP Like The Ocean party. This year’s first episode on Saturday, June 15th, will be so loud and fun that even the lions on the Chain Bridge will wake up. So should tick the calendar as soon as possible and check into the event.

 

 


Tensnake /DE/

06.21.
Pontoon

Óriási örömmel jelentjük be, hogy Június 21-én, az underground és a mainstream klubvilág közös kedvence, Tensnake ismétvisszatér a Duna-partra! A disco / 80’s funk / house – ban utazó producer már 2x kirúgta a Pontoon képzeletbeli falait. Egyértelmű volt, hogy ismételni kell! A táncparkettett már elkezdtük felkészíteni, groove-ban nem lesz hiány!

A night of dancing with the masters, as we welcome Tensnake to help us get our groove on! Tensnake smashed dance floors worldwide and earned himself a name as a game-changing dance pioneer. Called “highly precise modern disco” by the New York Times and “infectious” by Idolator, Spin said that “Tensnake helped pave the way for the current deep- house revival.”

 


Dream Island

06.22
Kopaszi Gát

Csak Te meg Én… #Újra az Álmok Szigetén!
2005-ben fordult a kocka, Európa #felfigyelt ránk és a Hajógyári Sziget lett a #példamutató sok-sok ország számára! Egyedülálló szórakoztató komplexum, amely #sokezer ember életét tette és teszi szebbé a mai napig. Itt az idő, hogy egy éjszakára visszatérjen és a régi #emlékek
mellé újak szülessenek! 2019. június 22-én a Kopaszi Gát 4 helyszínén 5 legendás partisorozat #elevenedik fel…

Just You and Me … # Again on the Island of Dreams! ?
In 2005, Europe, watched us to turn a whole island into an amazing partyspot. A unique entertainment complex that has given unforgettable memories to thousand of youngster those days. It’s time to go back for a night and add new stories to the old memories!

happy wheels