Balaton
365 nap Balaton: Ide betérhetsz télen-nyáron!
  • 2018. szeptember 7.

Veganeeta Home

A Veganeeta Home nem csupán egy vegán étterem Balatonalmádiban. A Veganeeta Home speciality kávézó, megnyugvás, másodikotthon, szerelemhely, gyógyír, megismételhetetlen és a lelkedhez beszél. A Veganeeta Home álom volt, a tulajdonos, Árvai Anita, “Veganeeta” dédelgetett álma, és valósággá lett. A Veganeeta Home mindig is létezett, ott van Benned, bennem, Mindnyájunkban. Gyere el, érezd meg, hogy kézenfogva mehessünk tovább!

Veganeeta Home is a coffee shop mixed with relaxing and lovely vibes, home-feeling, healing atmosphere and dreams that finally came true…

Asztalfoglalás: +36 70 604 0082
8220 Balatonalmádi, Baross Gábor u. 2/b


 

HORVÁTH-HÁZ Borgaléria Étterem

A hely, ahol egyszerre van jelen az elegancia és a könnyed kényelem, a kultúra és az élvezetek,
a kikapcsolódás és az elmélyülés. A pince több száz éves rusztikus téglafalaival, a megvilágított boltívekkel és a terasz kellemes hangulatával az étterem meghatározó gasztro-pontja Balatonfürednek. Friss alapanyagok, a balatoni régió remekeit felvonultató konyha, kiemelkedő színvonal – ez a Horváth-ház!
The place where style meets comfort, culture meets entertainment and recreation meets engrossment. The old walls of the wine vault, the atmospheric lights and the awesome terrace make Horváth-ház a crucial gastro-point of Balatonfüred. Fresh materials, nice kitchen, perfect quality – don’t miss a dinner here!

Asztalfoglalás: +36 30 458 7778
8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3.


 

Rozmaring Kiskert Vendéglő és Pizzéria

A Rozmaring a déli part egyik legjobb pizzáját kínálja: ha szeretnél megtapasztalni egy harapásnyi Itáliát, nem kell Toszkánába utaznod, elég Siófokra menned! A hely talán a családiasságától olyan otthonos: egy nutellás mini calzone a kellemes kertben és kész is tökéletes délután –  tapasztald meg szezonon kívül is, szerdától vasárnapig déltől este 9-ig!
Rozmaring offers one of the most perfect pizza and Italian food selections of the Southern coast of Balaton: if you’re willing to eat a slice of Italy, you don’t need to travel to Tuscany, just target Siófok! You’ll love the cozy feeling only Rozmaring can provide you with: just order a mini Nutella-calzone in the garden and experience the perfect afternoon. After the summer season they’re waiting for you every week from Wednesday to Sunday from 12.00 to 21.00!

Asztalfoglalás: +36 30 694 0949
8600  Siófok, Akácfa utca 53.

happy wheels