Trend
3 tipp, hogy ne legyen nyűg a Valentin-nap
  • 2019. január 27.

Hiába szeretnénk egy különleges Valentin-napot, sokszor a körülmények inkább nyűggé teszik: nincs meg az ideális ruha, a kiválasztott ajándék elcsépelt, a randihelyen pedig másik két párral kell osztozni az asztalon. Felejtsük el a sablonos megoldásokat és a kompromisszumokat: a Springfield most segít, hogy idén stresszmentes legyen a szerelem ünnepe.

Mit csináljunk?

A romantikus belvárosi program gyakran inkább csak kiábrándító: a moziban a mögöttünk ülő végig kommentálja az eseményeket; az éttermekben jobban halljuk a szomszédunk udvarlását, mint a partnerünkét; a szabadtéri sétákhoz pedig valljuk be, hideg van. Ahelyett, hogy megrögzötten keresnénk az ideális időtöltést, lássuk be, hogy a romantikus és gourmet élményekhez nem kell feltétlenül kimozdulni otthonról. Szerezzünk néhány gyertyát, rendeljünk a kedvenc éttermünkből és fókuszáljunk arra, ami a legfontosabb: egymásra.

Mit ajándékozzunk?

A karácsony után a második legnehezebb ajándékozási alkalom a Valentin-nap: igyekszünk olyat meglepetést találni, amely kifejezi az érzéseinket, nem elcsépelt és egy szívecskés párnánál kreatívabb. Erőltetett és utolsó-pillanatos vészmegoldások helyett inkább lepjük meg a párunkat személyes emlékekkel: például egy fotómontázzsal vagy a közös emlékekhez kapcsolódó dalok gyűjteményével. Végül is a szerelemről és nem a drága ajándékokról szól ez a nap.

Mit vegyünk fel?

Ki mondta, hogy csak öltönyben és koktélruhában lehet ünnepelni? A hideg időben alkalmatlan kisruhák helyett inkább válasszunk valami kényelmesebbet, ami egyszerű, és mégis passzol az alkalomhoz. Hogyan is telhetne jobban az ünneplés, mint egy komfortos, de mégis divatos szettben?

happy wheels