Szórakozó
Whisky rajongó vagy? Van egy jó hírünk.

A whisky szerelmeseinek idén hetedik alkalommal is megrendezésre kerül a Whisky Show Budapest.

A már hagyományként megrendezésre kerülőprogramon évről évre növekszik a kiállítók, az italkülönlegességek és ezzel együtt persze a látogatók száma is.A rendezvény szombati, első napja mindenki által látogatható, nyilvános kiállítói nap, még a második napot a whisky szakértőinek, szakmai napként tartják fent a szervezők. A résztvevők elmélyült szakmai beszélgetésekre, információcserére és üzleti beszélgetésekre számíthatnakezen a napon.

Idén színesebbnél színesebb programokkal találkozhatunk a rendezvény kiállítói területén. A Master Class szemináriumokon lehetőségünk nyílik közelebbről is megismerni egy-egy lepárló whisky-jeit. Az előadások külön termekben kerülnek megrendezésre, a Master Class szemináriumi jeggyel tudunk a különböző előadásokra beülni. Egy előadáson pedig legalább 4 whiskyt lehet megkóstolni. A kiállítói listát magyar és külföldi whisky specialitásták egyaránt díszítik.A legkiválóbb skót kevert és maláta whiskyk, az ír és amerikai whisky-k, valamint a kanadai, japán és egyéb “egzotikus” whisky különlegességek gyártói és hazai forgalmazói teremtenek alkalmat arra, hogy megkóstoljuk és megvásárolhassuk a rengeteg márka és évjárat italait.

Nem is kérdésOtt a helyed október 14-15-én a Corinthia Hotel Budapest-ben, hogy elmélyítsd a hazai és külföldi whisky-kultúrád!

www.whisky-show.hu

Tags:
No comments so far!
Leave a Comment
happy wheels