Trend
WAMP Design vásár / Design Hét Budapest 2017

– Ahol a design kezdődik

2017.10.01., Millenáris D csarnok

Az idei Design Hét Budapest 2017 programjának keretében a WAMP középpontjában októberben a fiatal kezdő illetve újrakezdő tervezők állnak. Válogatásunkban kezdő-és újrakezdő alkotókat mutatunk be.

Kurdi Szilvi idén végzett a MOME formatervezés szakán, de Theia Designmárkájával már évek óta részt vesz a WAMP design vásárokon, színes antiallergén ötvözetek és natúr alapanyagok felhasználásával készült ékszereivel.Cser Boglárka Johanna, a MOME mesterszakos hallgatója, kísérletező kedvének köszönhetően a Leanea ékszerek között a réztől kezdve az ezüstön ár az aranyig bármit megtalálhatunk, minden darab egyedi és kézzel készült. A L’arbre Design egy házaspár álmaként valósult meg: Komlós Barbara és Gőgh Levente a multinacionális környezetet hátrahagyva idén együtt hívták életre a márkát, melynek minden terméke elsősorban trópusi faanyagok felhasználásával, 100%-ban kézzel készül budapesti műhelyükben.

Októberben a Hónap tervezője: SAPI. Szilágyi Sapi még hallgatóként a MOME szervezésében többszörkiállított egy-egy WAMP vásáron, ahol nagyon sok pozitív visszajelzést kapott egyedi ékszereiről. Ugyanakkor az is igaz, hogy kell némi bátorság, sőt humorérzék ahhoz, hogy valaki viselje ezeket a darabokat!

Természetesen nem csak ékszerekkel várják a látogatókat, mindenki találhat számára érdekes darabokat, legyen az ruha, kiegészítő, lakásdekoráció, fotó, grafika vagy akár gasztronómiai finomság.

www.wamp.hu

 

No comments so far!
Leave a Comment
happy wheels