Ajánló
Díszelőadás Szepes Mária emlékére

Egy minden szempontból érdekes és élménydús ünnepi díszelőadásra várja az érdeklődőket a Hatszín Teátrum. Ha te is azok közé tartozol, akik kedvelik Szepes Mária “mágiáit”, ezoterikus világszemléletét, s olvastad/nem olvastad a “Merre tartasz, ember?”-t, akkor ez az az előadás, amit nem szabad kihagynod!

A címben szereplő kérdés időszerűbb, mint valaha. A zenés-táncos, álmokkal, víziókkal és valósággal teli darabban a csalódott, másokat hibáztató, önsajnálatba merülő Embert Szepes Mária szelleme vezeti befelé-felfelé. A főszereplő újraéli élete fontos állomásait, szembesül saját hibáival és tévedéseivel, és az önismeret, a szellemi fejlődés útját járva rádöbben, hogy csak önnönmagán keresztül juthat ki az önmaga emelte falak közül, a saját belső börtönéből. Bár a téma nagyon is komoly, a darab nem nélkülözi a humort és a vidámságot, miközben a nézők saját élethelyzeteikkel találhatják magukat szembe.

Irónia és komoly mondanivaló ötvöződik spirituális köntösbe bújtatva, Jaross Viktória író-rendezőtől megszokott összművészeti stílusban, nagy bátorsággal és tanulságokkal.

A produkciót követően egy fogadással egybekötött beszélgetésre kerül sor, meghívott prominens vendégek
− Müller Péter, Csongrádi Kata − közreműködésével.
Helyszín: Hatszín Teátrum, 1066 Bp., Jókai u. 6.
Időpont: 2017. szept. 3. 19:00

Jegyigénylés: www.jegy.hu www.hatszin.hu

No comments so far!
Leave a Comment
happy wheels